A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

«Бажання зіткані із кольорів веселки»

Дата: 29.06.2021 15:05
Кількість переглядів: 472

Фото без описуВипускний вечір - надзвичайне свято: радісне, урочисте, яскраве, веселе, але водночас і сумне. Доводиться прощатися з рідною школою, затишними класами, дорогими наставниками, які упродовж багатьох років готували учнів до самостійного життя.

Випускникам випала доля жити у час глибинних змін, коли визначальними стали освіченість та інтелект, творчість і талант. Незважаючи на труднощі сьогодення, кожен із них здобув міцні знання. Перед кожним із них цікавий і пізнавальний шлях невтомного пошуку, в радості від звершеного власними руками і розумом, хвилюючих миттєвостей дружби й кохання. Кожен із випускників  ставить перед собою високу й благородну мету з любов’ю та повагою до людей. З особливою шаною, випускники подякували своїм педагогам — за їхній високий професіоналізм і самовіддану працю, пообіцяли взяти з собою в доросле життя мудре вчителеве слово, завжди повертатися до рідної школи — не тільки за спогадами, а й за радістю, оптимізмом і порадою.

До винуватців свята звернулась ДУНДУК Оксана Сергіївна, начальник відділу освіти, молоді та спорту, яка побажала всім випускникам успіхів, наснаги, терпіння, нових досягнень, і всього найкращого у майбутньому.             І директор школи АРТІМ Неля Миколаївна дала останні настанови для випускників та вручила їм довгоочікуваний атестат.

Прощалися випускники із шкільним життям у ритмі останнього вальсу, висловили щиру подяку своїм батькам, котрі підтримували її на шляху здобування знань, тим, хто зігрівав їх теплом своїх сердець і захищав від негараздів. І розпочали новий аркуш свого альбому під назвою «Доросле життя». Дорогі випускники! Запам’ятайте себе такими молодими, гарними, романтичними, з іскорками довіри до життя, надії на сповнення всіх мрій та сподівань.

КЗ "Веселівська ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1"



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь