A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Новини освіти, культури, спорту, соціальної сфери

ПЕРШІ КРОКИ ВПРОВАДЖЕННЯ ФАКУЛЬТАТИВНОГО КУРСУ З ХРИСТИЯНСЬКОЇ ЕТИКИ

У 2017-2018 навчальному році в КЗ «Веселівська ЗОШ I-III ст №1 Веселівської селищної ради» був введений факультативний курс «Основи християнської етики» для 1-5 класів. Вчитель, Василенко О.О.  підвищила кваліфікацію  в м. Вижниця Чернівецької області, КЗ «ЗОІППО» ЗОР  з курсу «Основи християнської етики», що дає право на викладання даного курсу у загальноосвітньому навчальному закладі.

16:11 24.10.2017

Початок атестаційного періоду в закладах освіти

Атестація педагогічних працівників – це система заходів, спрямована на всебічне комплексне оцінювання їх педагогічної діяльності. Метою атестації є стимулювання цілеспрямованого безперервного підвищення рівня професійної компетентності педагогічних працівників, росту їх професійної майстерності, розвитку творчої ініціативи, підвищення престижу й авторитету, забезпечення ефективності навчально-виховного процесу.

09:20 19.10.2017

СВЯТО КОЗАЦТВА В КДНЗ №1 «ОЛЕНКА»

 Напередодні дня свята Покрови, яке відзначається ще й як день українського козацтва  в КДНЗ №1 «Оленка» відбулося свято «Ми –діти козацького роду».  Це свято не залишило нікого байдужим, адже діти під керівництвом головного козака (вихователь Сєрьогіна С.В. ) проявили себе у різних змаганнях, де показали свою витривалість, бойовий дух,  згуртованість, вміння відчувати плече друга.

15:21 17.10.2017

«Шляхами козацької слави»

Козаки скликають раду : - Не буде ворогу пощади ! Вірні коні рвуться в битву, Крешуть іскри з-під копита. За чарівний спів дівочий, За спокійні дні та ночі – Шаблі весело дзвенять, Вражі голови летять. І на морі, і в степах Наганяли вони страх, Бо найкращі вояки – Запорозькі козаки !  

13:32 17.10.2017

За землю, за волю, за козацьку долю

Згідно з Указом Президента України  від 14 жовтня 2014 року 14 жовтня, коли святкується Покрова Пресвятої Богородиці та День українського козацтва , відзначається День захисника України. Це свято , яке увібрало в себе багаті і славні традиції , уособлює мужність  і героїзм оборонців  та визволителів рідної землі на всіх етапах її історії .

07:29 15.10.2017

Новітні технології гімназії : "Як виховати успішну особистість? Як навчити дитину критично мислити?..."

Такі питання особливо актуальні у наш час ,коли ми говоримо про зміни в освіті, про те,що ми повинні дати дітям не тільки знання, а такі компетентності, щоб вони могли вільно орієнтуватися в сучасному суспільстві.              

16:15 13.10.2017

Урочистості до Дня Захисника України

      Сьогодні в селищному будинку культури пройшов урочистий святковий концерт, присвячений Дню Захисника України за участю колективів аматорів  та окремих виконавців КУ «Культурно-мистецький центр», на якому  з привітальним словом виступили голова   райдержадміністрації  Мігуля І.І та заступник селищного голови Бабарік С.А.  Також до привітального слова долучився військовий комісар Веселівського районного військового комісаріату Гаркушка О.О. Громадськість веселівщини вшанувала мужність та звитягу своїх воїнів, які захищають кордони своїми бурхливими оплисками. З молебнем за Україну та за наших бійців, захисників Батьківщини звернувся благочинний Веселівського району, настоятель храму Пресвятої Богородиці Української Православної церкви Київського Патріархату Квашко В.Л.

14:35 13.10.2017

Година пізнання історії: «Козацтво – слава України, це гордість наша всенародна»

Є Батьківщина лиш одна, Це наша славна Україна. Не забувай Шевченка спів Про горду славу козаків, Не забувай, що ти – дитина. Землі, що зветься Україна! Про Україну, рідний край Ти завжди пам’ятай.    

18:07 12.10.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь