A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Новини освіти, культури, спорту, соціальної сфери

Бердянськ

                                  На початку нового навчального року нам, "обдарованій десятці",випала можливість знову побачити польських друзів. Разом з ними нас очікували цікаві пригоди у школах Веселівщини, екскурсія до церкви, дискотека. Але родзинкою нашого спільного відпочинку стала довгоочікувана поїздка до Бердянську, бо море,що знаходиться за 120 кілометрів від нашого селища, для поляків найбажаніше.    

15:20 12.09.2017

Краю мій, тобі моя любов

Під такою назвою в рамках святкування 205-ї річниці селища Веселого та 2-ї річниці утворення Веселівської селищної територіальної громади в центральній селищній бібліотеці  з 4 по 10 вересня пройшов Тиждень краєзнавства.            

14:03 11.09.2017

Свято Знань у КЗ «Веселівська ЗОШ І-ІІІ ст.№ 2»

1 вересня у нашій школі традиційно по-родинному пройшло свято Першого дзвоника, який сповістив учнів, батьків та вчителів про початок нового навчального року. Перший дзвоник - це завжди хвилююча подія, особливо для наймолодших учнів- першокласників. Цього року для 17-ох першокласників, які переступили поріг нашої школи, розпочнеться цікаве шкільне життя, перший навчальний рік, перший дзвоник, перший урок, перша вчителька, перша оцінка на шляху до Країни Знань.  

13:35 11.09.2017

29 серпня 2017 року в КЗ «Веселівська районна різнопрофільна гімназія» відбулась зустріч із директором Департаменту загальної середньої та дошкільної освіти Міністерства освіти і науки України Юрієм Кононенком

Директором Департаменту освіти і науки Запорізької облдержадміністрації Тетяною Озеровою, заступником начальника управління – начальником відділу дошкільної, загальної середньої та професійної освіти Департаменту освіти і науки Запорізької облдержадміністрації Валентиною Хіврич.  

14:42 05.09.2017

Науково-методичний семінар для керівників освіти

30.08.2017  на базі КЗ «Веселівська ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2» Веселівської селищної ради  відбувся науково-методичний семінар «Ефективні напрямки співпраці КЗ «ЗОІППО» ЗОР та ОТГ», який провели для керівників  загальноосвітніх, дошкільних, позашкільних навчальних закладів нашої громади  Курінна А.Ф.,проректора з НМР; доцента кафедри філології та суспільно-гуманітарних дисциплін; канд. філол. наук; Присяжнюк Ю.С., відповідальна за напрям роботи з науково-методичного супроводу управління освітою в ОТГ; доцент  кафедри андрагогіки; канд. пед. наук.  

16:00 31.08.2017

Освітяни громади продовжили роботи на серпневій конференції

30 серпня 2017 року на базі КЗ «Веселівська ЗОШ І-ІІІ ступенів» Веселівської селищної ради відбулись засідання методичних об’єднань  педагогічних працівників навчальних закладів Веселівської селищної територіальної громади. В ході засідань вчителі обговорили питання з теми: «Хмарні технології, як форма взаємодії учасників освітнього процесу».  

15:47 31.08.2017

01 ВЕРЕСНЯ, СВІЙ ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ СВЯТКУЄ МЕТОДИСТ ВІДДІЛУ ОСВІТИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ ВИКОНКОМУ ВЕСЕЛІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ НЕЛЕПА НАТАЛІЯ ВАСИЛІВНА

Селищний голова, депутатський корпус,  виконавчий комітет, відділ освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Веселівської селищної ради від щирого серця вітають методиста відділу освіти, молоді та спорту виконкому Веселівської селищної ради   Нелепу Наталію Василівну З Днем народження!  

13:55 31.08.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь