A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Новини освіти, культури, спорту, соціальної сфери

Аналіз результатів ДПА за освітній рівень повної загальної середньої освіти проведеної у формі ЗНО в 2017 році.

Відділом освіти, молоді та спорту виконавчого комітету селищної радм підготовлено моніторинг участі випускників загальноосвітніх навчальних закладів Веселівської територіальної громади в державній підсумковій атестації у формі зовнішнього нзалежного оцінювання. Детально ознайомитись з інформацією можна за посиланням.  

13:34 22.09.2017

Турбота про дітей – це благородна справа!

Сергій Володимирович Рудськой постійний гість КЗ «Широківська ЗОШ І-ІІІ ступенів». До школи приходить не лише на свята, а й у будні , не лише, щоб дізнатися про проблеми,  а для того, щоб допомогти їх вирішити. Готуючи школу  до нового навчального року наш депутат Сергій Володимирович допоміг вирішити безліч проблем. Було проведено ремонт шкільного паркану та воріт. Проведено ремонт та обслуговування шкільної каналізації , з метою покращення санітарного стану внутрішніх туалетів,   Сергій Володимирович придбав за допоміг установив два нових унітази. 

13:25 22.09.2017

КРАСА ВІДМИКАЄ СЕРЦЕ

«Не повинно бути сліпих до краси, глухих до слів дійсної музики, байдужих до добра, безпам’ятних до минулого.  А для цього потрібні знання, потрібна інтелігентність, яку дає культура.» (Д.Ліхачов)  

23:07 20.09.2017

Весела ярмарка у КЗ «Веселівська ЗОШ І-ІІІ ст. № 2»

Здавна повелося в Україні, що, зібравши урожай багатий, їхали люди на ярмарок, везли те, що самі виростили, самі приготували. Цю гарну традицію наших предків учні школи підтримують щороку. Ця неповторна подія демонструє безмежну дитячу фантазію, уяву і надовго заряджає всіх позитивними емоціями. Це свято згуртовує всю шкільну родину - учнів, учителів і батьківську громадськість.        На ярмарок були виставлені пиріжки, тістечка, печиво, торти, рулети та багато іншого - все це діти пропонували придбати за досить помірними цінами. Атмосфера на солодкому ярмарку була невимушеною і жвавою. Купці та продавці створили справжнє ярмаркове дійсто. Скрізь лунав гамір, жарти, школярі у різний спосіб запрошували до свого столу, прославляли щедру осінь віршами та піснями, рекламували товар, у який було вкладено часточку душі. Домашню випічку з особливим азартом розкуповували маленькі школярики та  гості.

09:29 20.09.2017

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ФЕСТИВАЛЬ-КОНКУРС «DANCE TIME»

09 вересня в рамках святкування 205-ї річниці заснування селища Веселе та другої річниці створення Веселівської селищної територіальної громади пройшов перший Всеукраїнський   хореографічний             фестиваль-конкурс «Dance time»  Спеціальним гостем нашого фестивалю та головою журі була  фіналістка танцювального шоу «Танцюють всі - 6» (Польща, Варшава), артистка і танцівниця гучних мюзиклів  «Метро», «Нотр Дам де Париж», «Пророк»,  артистки Краківського театру «Groteska», Музичного Театру      Ім. Данути  Бадушковї – Тріпутєнь Марія (м.Мінськ, республіка Білорусь), яка у своєму виступі привітала веселівців з подвійним святом, подякувала селищному голові та керівнику танцювальної студії «Атмосфера»  Ібатулліній Венері  за підтримку розвитку танцювального мистецтва на території громади. Також до журі були запрошені: Наталія Коваль (суддя міжнародної категорії, керівник народного театру танцю «Надія», смт Михайлівка), Гладкова Юлія   (лектор по стилю джаз-фанк, суддя Всеукраїнських змагань з танцю, м.Мелітополь) та Богачено Роман (інструктор з хатха-йоги, м.Кропивницький).

15:35 18.09.2017

Учнівська делегація з Польщі

В рамках Програми міжнародного співробітництва Веселівської селищної територіальної громади на 2017-2018 роки, затвердженою рішенням тридцять третьої сесії сьомого скликання від 23.06.2017 № 33, з метою міжнародного співробітництва, молодіжних обмінів Веселівської селищної територіальної громади та Гміна Котунь (Польща) з 08  по 15 вересня у нас в гостях перебувала делегація з Польщі під керівництвом пані Еви Вадас-Ястжембської та пані Агнешки Сколімовської. Святом справжньої дружби, творчості, взаєморозуміння став прийом гостей із братньої Польщі! Програма зустрічі була по-справжньому насиченою й різноманітною!   Залучити своїх друзів до співпраці, а не бути пасивними спостерігачами – ось до чого прагнули учні  та їхні наставники комунальних закладів «Веселівська ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2»,  «Веселівська ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1», «Веселівська   районна різнопрофільна гімназія».

09:42 18.09.2017

Увага!

Усім батькам,які прагнуть розвивати та вдосконалювати творчі здібності дитини запрошуємо до нас на навчання. Команда креативних і досвідчених наставників готова подарувати дітям неймовірно цікаві враження, незабутні пригоди, гарний настрій.                Повну інформацію можна отримати  за адресою смт.Веселе, вул. Пушкіна,18                                         

15:50 13.09.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь