A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Новини освіти, культури, спорту, соціальної сфери

Допомога випускникам у виборі майбутньої професії.

17 листопада в КЗ «Веселівська районна різнопрофільна гімназія» відбулася щорічна акція «Випускник».  Веселівський районний центр зайнятості  організував зустріч учнів 9,11 класів загальноосвітніх навчальних закладів Веселівської селищної ради та району із представниками 15 вищих навчальних закладів Запорізької області різних рівнів акредитації.

14:37 17.11.2017

ІІ традиційний турнір з волейболу пам’яті О.І. Гололоба

12 листопада у спортивному залі ПКЗ «ДЮСШ» відділом освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Веселівської селищної ради проведено ІІ традиційний турнір з волейболу серед чоловіків пам’яті О.І. Гололоба. Вже другий рік поспіль це традиційне волейбольне свято проходить за сприяння наших спонсорів: учнів Олександра Івановича з м.Дніпро,Олени Яригіної, Ольги Маркової, Лариси Кучеркової, Мірзалієва Відаді, Вагіфа Абдулаєва, Шкрума Сергія, Чупрова Ігоря, Любишко Ігоря та Володимира Семивола.  

13:14 17.11.2017

Перші результати участі учнівської молоді громади у ІІ етапі VIІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської молоді імені Тараса Шевченка

 На виконання наказу Департаменту освіти і науки облдержадміністрації від 24.10.2017 № 0681 «Про  проведення  другого та підготовку до третього  етапу VІІІ Міжнародного мовно–літературного конкурсу імені Тараса Шевченка  у 2017/2018 н.р.», з метою підвищення загальної мовної культури 9 листопада 2017 року  на базі КЗ «Веселівська районна різнопрофільна гімназія» відбувся ІІ етап Конкурсу.

16:51 15.11.2017

Сьогодні делегація освітян Веселівської ОТГ вирушила до м. Дубно Рівненської області

14 листопада по обіді делегація від Веселівської селищної територіальної громади Запорізької області у складі: селищного голови та 12 представників освітньої галузі вирушила до м. Дубно, з метою вивчення передового педагогічного досвіду по удосконаленню організації освітнього процесу та впровадженню нових інноваційних педагогічних технологій, спрямованих на забезпечення учням повноцінної якісної освіти.

14:57 14.11.2017

Демонстрація пожежної техніки та обладнання підрозділу ДПРП-13 ГУ ДСНС

З 01 листопада у Запорізькій області стартував Місячник безпеки життєдіяльності. Місячник безпеки передбачає проведення різноманітних заходів: єдиних тижнів безпеки, лекцій, екскурсій, конкурсів, вікторин, бесід.

10:46 14.11.2017

День української писемності в КЗ «Широківська ЗОШ І-ІІІ ст.»

«Знання мови і вміння нею керуватися – це шлях до всебічного розвитку людини» - під таким гаслом у школі пройшов День української писемності. 9 листопада учні, вчителі та працівники закладу писали Всеукраїнський радіодиктант національної гідності.  

18:14 13.11.2017

Історичний Брейн – ринг у Широкому

   В рамках Тижня  позакласних заходів вчителів суспільно-гуманітарного циклу 07.11.2017 у  КЗ «Широківська ЗОШ І-ІІІ ст.» відбувся    «Історичний Брейн - ринг», який підготував та провів вчитель історії та правознавства Колупай Сергій Миколайович. У ньому взяли участь дві команди: «Динаміт» (учні 11 класу) та « Мисливці за вдачею» (учні 10 класу).     

18:08 13.11.2017

«Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС)

Веселівська селищна бібліотека продовжує працювати в рамках проекту «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС). Наш наступний захід – інформаційний тренінг «Повірити — підтримати — долучитися», який відбудеться 15 листопада  2017 року о 10 годині  у читальному залі Веселівської селищної бібліотеки.-

15:08 13.11.2017

Зустріч з представником шведсько-укранського проекту “Підтримка децентралізації в Україні”

27 жовтня  відбулась зустріч  селищного голови Кіяшка П.М., секретаря селищної ради Стогній Р.О. з представником шведсько-укранського проекту «Підтримка децентралізації в Україні» Інною Білик.

14:06 13.11.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь