A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Новини освіти, культури, спорту, соціальної сфери

Маломихайлівська дітвора в гостях у вихованців Веселівської музичної школи.

31 жовтня учні Маломихайлівської ЗОШ І-ІІІ ступенів побували на екскурсії у Веселівській музичній школі. То була незвичайна поїздка. На учнів чекав концерт, який підготували вихованці музичної школи. А ще діти мали можливість потримати в руках, роздивитися музичні інструменти, з яких щойно линула чарівна мелодія.

15:04 06.11.2017

Осінь-чарівниця завітала до КДНЗ №1 «Оленка»

Вже традиційно, на початку листопада , в дошкільному закладі №1 «Оленка» пройшли осінні свята. Кожна вікова група  подарувала глядачам справжню осінню казку. Вихованці  молодшої та середньої груп танцювали в осінньому лісі з  листочками,  збирали каштани, шишки та  переглянули виставу «Колобок». А їхня гостя – красуня Осінь подарувала  малятам смачнющі яблука та колобків.

08:15 06.11.2017

Відбір претендента для призначення на посаду директора КЗ «Веселівська ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1

02 листопада відбулося засідання комісії по відбору претендента для призначення на посаду директора КЗ «Веселівська ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1» На ім’я голови комісії була подана  заява на заміщення вакантної посади від Тібєшевської С.О.           На комісії розглянуто основні матеріали, які характеризують рівень сформованості управлінських якостей      Тібєшевської С.О. Члени комісії рекомендували майбутньому керівнику визначитись з основними пріоритетами в управлінській діяльності та знайти дієві важелі для зміцнення трудової дисципліни в закладі, створення всіх необхідних умов для надання учням повноцінної якісної освіти, залучення дітей до позакласної та позашкільної роботи. Світлана Олександрівна  висловила свої бачення щодо шляхів не лише покращення  навчально-виховного процесу, а й розвитку навчального закладу.

09:10 03.11.2017

ВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ

03.11.2017 року святкує свій день народження директор  КУ «Культурно- мистецький центр» Плетінь Роман Сергійович!

14:49 02.11.2017

ЗАПРОШУЄМО УЧНІВ 10-Х, 11-Х, КЛАСІВ, А ТАКОЖ ВИПУСКНИКІВ МИНУЛИХ РОКІВ УЗЯТИ УЧАСТЬ У ПРОБНОМУ ЗНО !

Звертаємо увагу, що у 2018 році державна підсумкова атестація випускників старшої школи загальноосвітніх навчальних закладів (далі-ЗНЗ) проходитиме у формі ЗНО. ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ  ДЛЯ УЧАСТІ В ПРОБНОМУ ЗНО буде можливо в термін з 09.01.2018 до 31.01.2018 на нашому сайті www.dneprtest.dp.ua *Зареєстровані особи мають доступ до тренувального онлайн-тестування! *Звертаємо увагу, що реєстрація для проходження пробного ЗНО не передбачає автоматичної реєстрації для участі в основній сесії ЗНО.  

19:16 30.10.2017

Особливості проведення ЗНО-2018

У 2018 році ЗНО пройде з 22 травня до 14 липня. 8 вересня набув чинності наказ Міністерства освіти і науки України, що регулює проведення зовнішнього незалежного оцінювання 2018 року.  

19:14 30.10.2017

Семінар-тренінг для вчителів української мови та літератури

Багрянолистий жовтень подарував неймовірну зустріч вчителів української мови і літератури Веселівської селищної ради з кандидатом філологічних наук, доцентом кафедри філософії та суспільно-гуманітарних наук  КЗ"Запорізький обласний інститут післядипломної педагогічної освіти"ЗОР Корицькою Г.Р.

14:05 25.10.2017

Тренінг для вчителів англійської мови Веселівської ОТГ

Суспільство і час ставлять перед школою нові завдання, вирішення яких вимагає нових підходів до навчання. Змінюються програми, з’являються нові підручники, технології, моделі навчання, що пред’являють до вчителя вимоги з оволодіння та застосування в своїй практиці інновацій. З метою ознайомлення вчителів англійської мови Веселівської ОТГ з застосуванням новітніх форм і методів використання ІКТ  18 жовтня 2017 року на базі КЗ “Веселівська районна різнопрофільна гімназія” був проведений  семінар – тренінг.  

13:30 25.10.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь