A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Новини освіти, культури, спорту, соціальної сфери

Майстер-клас з пісочної терапії

В дитячому садочку  «Оленка» відбувся майстер-клас з пісочної терапії, який підготувала та провела вихователь Іванченко Є.В.

08:54 13.02.2018

Готуємося до Масляної

В  будинку культури с. Широке відбувається  активне підготування до театралізованого свята Масляної.

10:47 12.02.2018

Вітаємо з перемогою у обласному конкурсі (ІІ місце) пошукових робіт «Твої герої, Запорізький край» вихованця ПКЗ «БДЮТ » Черняєва Микиту !!!

З метою активізації пошуково-патріотичного руху серед учнівських колективів, їх пошуково-дослідницької діяльності з увічнення бойових подвигів наших земляків - захисників Батьківщини та працівників тилу, героїв Запорізького краю,  виховання підростаючого покоління на кращих зразках  служіння своєму народу, вірності Україні, комунальним закладом «Запорізький обласний центр туризму і краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді» Запорізької обласної ради   був проведений Обласний заочний конкурс пошукових робіт «Твої герої, Запорізький край» .

10:35 12.02.2018

Всесвітній День Безпечного Інтернету в навчально-виховному комплексі с. Мала Михайлівка

Минулого тижня в навчально-виховному комплексі с. Мала Михайлівка  відбулися  заходи, присвячені Всесвітньому Дню Безпечного Інтернету, на яких поглибили знання дітей щодо безпеки користування всесвітньою мережею.

10:18 11.02.2018

«Позашкільний комунальний заклад – заклад творчої особистості»

  Під таким гаслом пройшла педагогічна ради  в ПКЗ  «БДЮТ». У час розбудови української національної школи проблема формування активної творчої особистості є досить актуальною. Час примушує шукати нові шляхи і форми роботи, які б допомогли педагогам піднятися на більш високий професійний рівень, спонукали їх діяти, творити, шукати, пізнавати, відкривати. Практика свідчить, що лише творчий педагог може виховати творчу, креативну особистість.

13:34 09.02.2018

Єдиний день інформування на тему: «До 80-річчя з дня народження В’ячеслава Чорновола» в КЗ «Веселівська ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 Веселівської селищної ради»

  З метою патріотичного виховання дітей, 7 лютого для учнів 8 класів КЗ «Веселівська ЗОШ І-ІІІ ступенів №1» були  проведені уроки, на яких учні з цікавістю прослухали біографію одного з лідерів українського правозахисного руху, який непохитно вірив у відновлення незалежності України – В’ячеслава Чорновола. 

09:46 08.02.2018

Свято таланту в навчально-виховному комплексі с. Мала Михайлівка

На початку  лютого в навчально-виховному комплексі с. Мала Михайлівка «ЗОШ І – ІІІ ст.- ДНЗ»   відбулося справжнє  свято таланту «Шкільний олімп». Були  відзначені найкращі учні, котрі гідно представили школу на ІІ етапі Всеукраїнських предметних олімпіад і конкурсів,  учнів,  яким притаманна любов до наук і захоплення ними, бажання вчитися і пізнавати все нові й нові грані улюблених предметів.

18:56 07.02.2018

До 80-річчя з дня народження В’ячеслава Чорновола

7 лютого 2018 року, комунальна установа «Культурно-мистецький центр» провела серед керівників селищного та сільських будинків  культури, селищної бібліотеки  єдиний день інформування  на тему «До 80-річчя з дня народження В’ячеслава Чорновола».

13:20 07.02.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь