A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Попередити краще, ніж подолати!

Дата: 21.09.2018 09:38
Кількість переглядів: 555

Фото без опису

       Однією із сторін всебічного розвитку особистості є наявність у неї високої культури поведінки, адже не можна вважати людину культурною, коли вона, маючи ґрунтовні знання, добре працюючи або навчаючись, порушує норми моралі чи законів. На жаль, в Україні спостерігається тенденція до зростання дитячої злочинності та проявів жорстокої поведінки між однолітками. Тому превентивне виховання є одним із найважливіших питань виховної роботи КЗ «Веселівська ЗОШ І-ІІІ ст. №. 2».

     Давня й плідна співпраця школи з представниками поліції завжди супроводжується новими виховними формами та методами. Так,11 жовтня відбулися зустрічі школярів 1-4, 5-7 та 8-9 класів із інспектором ювенальної превенції служби превентивної діяльності майором поліції Луб’яною Н.В. та провідним спеціалістом служби у справах   дітей    Веселівської  РДА     Бойчук Г.О. Учні ознайомилися з правовою ситуацією серед неповнолітніх у громаді. В інтерактивній формі було акцентовано увагу на необхідності сумлінного дотримання школярами вимог Статуту школи та правил для школярів. Під час зустрічі гості школи ознайомили учнів 8,9 класів із видами правопорушень, які часто зустрічаються у шкільному середовищі та на вулиці, з правилами безпечної поведінки в Інтернеті та звернули увагу на види відповідальності учнів та їх батьків.  Значну увагу було приділено профілактиці вживання алкоголю, тютюну, наркоманії та наслідкам їх вживання "Від спроби до залежності". Також учні мали змогу задати представнику поліції безліч запитань, підвищили правову грамотність.

      Зазвичай такі заходи в нашій школі носять   дружній характер. Дякуємо всім небайдужим до важливої й відповідальної справи – правового виховання підростаючого покоління. Сподіваємося на подальше розуміння та співпрацю.

 Заступник директора з ВР КЗ «Веселівська ЗОШ І-ІІІ ст. № 2» О.Г.Нестеренко

                                                                                             



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь