A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

З турботою про школу

Дата: 06.09.2018 09:06
Кількість переглядів: 15392

Фото без опису

1 вересня - це початок нового етапу в плідній роботі педагогів, осягнення учнями законів науки та суспільного життя, дивного світу знань і відкриттів. На початку нового 2018-2019 навчального року хочу побажати посидючості за партою і уваги на уроках, веселого настрою і дзвінкого сміху на перервах, чудових ідей і захоплюючих занять, високих оцінок і гідних перемог.

Підготовка школи до нового навчального року неможлива без спонсорської допомоги, підтримки уряду, батьків.

У цьому році уряд виділив цільову субвенцію на закупівлю нового шкільного обладнання для учнів 1-го класу в сумі 56 тис.грн. Це і шкільні меблі, і компютерне обладнання, і дидактичний матеріал.  Але цих коштів було б недостатньо для втілення в життя проекту «Нова українська школа» без спонсорських внесків. Слова вдячності за турботу, розуміння, підтримку нашим постійним друзям, меценатам, спонсорам.

 Висловлюємо щиру подяку директору дослідного господарства «Широке» Рудському Сергію Володимировичу за турботливе ставлення до потреб нашого закладу, постійну фінансову підтримку в створенні належних умов виховання дітей. Завдяки його допомозі було придбано:

  1. Рулонні жалюзі для кабінету 1-го класу (на суму 4 тис. грн).

  2. Набори канцелярських товарів для кожного учня 2-го класу.

Також улітку Сергій Володимирович придбав 10-денну туристичну путівку до Німеччини кращим футболістам нашої школи (Анточ К. – 6кл., Хлопов В. – 6 кл., Гуснов Ю. – 4 кл., Кубаткін Е. – 8 кл.). Відчувається постійна батьківська турбота з боку Сергія Володимировича щодо дітей нашого закладу.  Бажаємо Вам  здоров'я, успіхів і фінансового процвітання!Дякуємо Вам за небайдуже ставлення до дитячих потреб і сподіваємось на подальшу підтримку! Щиро дякуємо!

На нашу шкільну адресу надійшла вітальна листівка та подарунковий сертифікат на отримання магнітно-маркерної дошки від народного депутата України Сергія Валентирова. Сергій Валентиров привітав учнів, вчителів та батьків з початком нового навчального року. Побажав успіхів у підкоренні нових вершин знань, наснаги, здоровя, успіхів, злагоди та миру на нашій українській землі! Народний депутат України завжди йде назустріч нашому закладу освіти: на прохання колективу було придбано кольоровий принтер; вирішується питання щодо придбання 2-х шаф  та телевізора для учнів 1-го класу. Дякуємо за постійну благодійну допомогу в створенні належних умов розвитку, навчання та виховання. 

Особлива подяка засновнику Широківського НВК – Веселівській селищній раді на чолі з Кіяшком П.М. та депутатському корпусу (Бойку О.П., Кущ І.В.), старості села Широке Єрещенко Л.В. за турботу, допомогу та підтримку. Були виділені кошти на пошив костюмів для дітей , напірників  для подушок та спецодягу для шкільної міні-пекарні на суму 5тис.грн. Також було виділено 5 тис.грн по програмі «Сучасний освітній заклад – крок до успішної громади (за програмою «50/50») для придбання 3 дверей та 1 шкільної дошки. Під час ремонту та підготовки НВК до нового навчального року було виділено 30 тис.грн на придбання та ремонт електрообладнання, водопостачання, для проведення поточного ремонту ДНЗ та школи. Завдяки вам оновлюєтьтя матеріально-технічна база навчального закладу, що дає змогу повноцінному розвитку наших дітей. Дякуємо!

Окремі слова подяки нашому орендарю Коваль Ірині Іванівні. Протягом багатьох років вона не байдужа до проблем школи. Неодноразово виділяла кошти на закупівлю на новорічних солодких подарунів, на придбання необхідних матеріалів щодо проведення ремонту школи. Ось і в цьому році вона не була осторонь. Щоб наші діти росли здоровими, ативними Ірина Іванівна придбала для учнів 1-го класу дитячий спортивний куток-трансформер за 7тис. Грн. Дякуємо Вам, Ірино Іванівно!

          У цьому році у нас зявилися нові друзі, з якими ми починаємо співпрацювати – це Українська льотна академія «Хімічні авіаційні технології» на чолі з Яригіним Віталієм Михаловичем. На прохання адміністрації школи ним було придбано для кабінету 1-го класу шафу-органайзер за 4 тис. грн . Висловлюємо слова вдячності за підтримку і надію на майбутню співпрацю. Дякуємо від щирого серця.

          Висловлюємо щиру подяку небайдужим випускникам нашої школи, постійним меценатам: Шокрову М.О, Булах Л.В., Бойку О.П за надання грошової допомоги щодо придбання підручників для учнів початкових класів.

Велика вдячнівсть батькам учнів 1-11 класів щодо участі в ремонті класів. Особливо хочу виділити батьків 1-го, 2-го та 3-го кл. за участь у програмі «Сучасний освітній заклад (за програмою «50/50»):

1кл. – Анточу О.І., Козюрі С.Л., Безусову О.О., Притулі Д.Д., Колупаю С.М., Хлопову О.М.

2кл. – Аксенчуку А.В., Аксенчуку В.В., Леваді О.Г., Лиську І.М., Козловському С.В., Ігнатченко С.С.

3кл. – Облещенко С.Г., Анточу О.І..

          Також слова вдячності батькам випускників 2018 року за подарунок школі – вони придбали для кабінету історії сучасну магнітну дошку. Сердечне вам спасибі, що залишили про своїх дітей згадку.

 

Завдяки  турботі, підтримки наших постійних друзів, меценатів, спонсорів наш НВК з кожним роком стає сучасним освітнім закладом. Тож разом ми зкладаємо міцний фундамент світлого майбутнього наших дітей. Дозвольте ще раз привітати усіх зі святом – Днем Знань. Побажати учням досягти омріяної мети, батькам – гордості за успіхи своїх дітей, учителям – натхнення та людської поваги. Зі святом!

           

           Директор Широківського НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів – ДНЗ»

             Очеретько Л.М.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь