Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

«МИ – ЗА БЕЗПЕЧНИЙ РУХ!»

Дата: 28.09.2018 15:13
Кількість переглядів: 496

Фото без описуПід   таким     гаслом   відбувся    тиждень  з   безпеки дорожнього руху в КЗ «Веселівська ЗОШ І-ІІІ ст. №2». За цей час для учнів школи були проведені виховні години, бесіди, конкурси та зустрічі з офіцерами патрульної служби національної поліції України.

     Метою таких заходів є профілактика дорожньо-транспортних пригод за участю школярів, повага до учасників дорожнього руху, вивчення правил поведінки на дорозі, в громадському транспорті,

      27.09.2018 р. до школи завітали інспектор сектору реагування патрульної поліції капітан поліції Рубан М.О. та інспектор ювенальної превенції служби превентивної діяльності майор поліції  Луб’яна Н.В. Учні з задоволенням повторили правила дорожнього руху, дорожні знаки та сигнали світлофора. Повчальним, творчим і цікавим був конкурс малюнка, проведений нашими гостями, «Твій друг – дорожній рух!».

      Закінчилася зустріч на шкільному подвір’ї, де школярі мали змогу оглянути автомобіль патрульної служби, уявити себе на місці працівника поліції.

     Відомо, що діти – наше майбутнє! А до майбутнього можна прийти тільки з безпечних вулиць. Адміністрація школи та учнівський колектив вдячні представникам патрульної поліції за співпрацю та високий професіоналізм. Сподіваємося на подальші зустрічі.

 

                       Педагог організатор    школи  Тетяна Прусенко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь