Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Новини

Дата: від до Скинути

19 червня - День святої Трійці – найважливіший церковне свято.

19 червня - День святої Трійці – найважливіший церковне свято.

Святкування Святої Трійці припадає на 50 день після Пасхи. Трійця є найважливішим святом в православній релігії і має в народі ще одна назва – П'ятидесятниця. На 50 день після святкування Великої Пасхи, пророк Мойсей недалеко від гори Сінай, дав своїм послушникам Божий закон і придумав старозавітне священство. Трійцю на Русі почали святкувати через 300 років, як князь Володимир здійснив обряд хрещення.

09:35 17.06.2016

Фонтан –прикраса селища

Фонтан –прикраса селища

Кілька років тому в центрі селища було побудовано фонтан, який став прикрасою Веселого, а  також місцем  літнього відпочинку мешканців селища та гостей. Навколо облаштована територія, встановлено лавки, посаджено дерева.

08:49 17.06.2016

Рейд щодо перевірки  дотримання мешканцями приватних осель селища правил благоустрою.

Рейд щодо перевірки дотримання мешканцями приватних осель селища правил благоустрою.

      Минулої середи працівниками відділу житлово-комунального господарства та благоустрою селищної ради  проведено рейд щодо перевірки  дотримання мешканцями приватних осель селища правил благоустрою. Особливу увагу було приділено порядку на придворових територіях, а саме -  недопущення розміщення на них будівельних матеріалів, складування сіна, соломи, накопичення сміття, розповсюдження бур’янів, особливо карантинних.

08:30 17.06.2016

Обмін досвідом  з представниками Фруктовської сільської ради Мелітопольського району з питання створення ОСББ.

Обмін досвідом з представниками Фруктовської сільської ради Мелітопольського району з питання створення ОСББ.

Сьогодні Веселівську селищну територіальну громаду в рамках робочої зустрічі відвідали представники Фруктовської сільської ради Мелітопольського району.    Зустріч з селищним головою П.М.Кіяшко пройшла дуже змістовно, делегатів цікавило питання створення об’єднань співвласників багатоповерхових будинків їх функціонування,  правове та фінансове забезпечення.  В ході короткої екскурсії гості з зацікавленням розпитували про перспективи розвитку ОСББ.

15:13 14.06.2016

14 червня – Всесвітній день донора

14 червня – Всесвітній день донора

    Дорогі земляки! Щороку, 14 червня у всьому світі відзначається Всесвітній день донора крові. Донорство – важлива громадська діяльність, вона допомагає зберегти багато тисяч життів. Щосекунди у людей будь-якого віку і походження виникає потреба в переливанні крові, тому цей день дає можливість висловити вдячність тим, хто добровільно здає свою кров. Вітаємо всіх діючих, почесних та заслужених донорів  спасибі вам за те, що ви даруєте людям надію на порятунок, бо життя людини – найвище благо на землі, а порятунок його – найвища честь для тих, хто долучається до цього. Будьте завжди здорові та горді з того, що подарували життя не одній людині.  

07:32 14.06.2016

До уваги роботодавців.

До уваги роботодавців.

 Шановні роботодавці, керівники, представники кадрових служб та бухгалтери підприємств та організацій Веселівського району,  Веселівський районний центр зайнятості спільно з Державною податковою інспекцією та управлінням пенсійного фонду України у Веселівському районі проводить семінар з питань змін законодавства який відбудеться на території Веселівського РЦЗ в кімнаті  №2 -17 червня о 10.00.  

15:35 13.06.2016

Парк заростає

Парк заростає

Дощові     весна та літо   спричинили  швидке відростання трави, центральний парк відпочинку селища заростає.

13:52 10.06.2016

Купатися заборонено

Купатися заборонено

      На території    Веселівської   селищної територіальної громади знаходяться водоймища – ставки (смт Веселе, с. Білорецьке,  с. Озерне, с.Широке), які не обладнані для купання. Не має пляжів, не підготовлено для цього дно водоймищ. Селищний ставок взагалі заріс очеретом, дно вкрито шаром мулу. Купання на таких водоймищах небезпечно для здоров’я  та  життя.

13:50 10.06.2016

Прибирання прилеглих територій.

Прибирання прилеглих територій.

    За установами, організаціями, підприємствами всіх форм власності  закріплені прилеглі території. Прилегла територія повинна утримуватись,  згідно правил благоустрою. А саме, тут необхідно виконувати комплекс заходів з благоустрою: прибирання сміття, чистка тротуарного покриття  від трави, бруду;  догляд за клумбами та газонами, утримування кущів та дерев у належному стані, своєчасний покіс трави, ліквідація карантинних бур’янів тощо.  

13:48 10.06.2016

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь