Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Новини

Дата: від до Скинути

ПОВІДОМЛЕННЯ : 27 липня 2016 року о 10-00 відбудеться позачергове засідання 15 сесії 7 скликання.

ПОВІДОМЛЕННЯ : 27 липня 2016 року о 10-00 відбудеться позачергове засідання 15 сесії 7 скликання.

1. Про  внесення змін  та  доповнень  до рішення 2 сесії 7 скликання селищної ради від 23.12.2015 р №11 «Про програму розвитку охорони здоровя на території Веселівської селищної територіальної громади на 2016-2019 роки»

16:31 22.07.2016

Вітаємо депутата Веселівської селищної територіальної громади Кононенко Лідію Василівну  з Днем народження  !

Вітаємо депутата Веселівської селищної територіальної громади Кононенко Лідію Василівну з Днем народження !

25 липня 2016 року Кононенко Лідія Василівна святкує  свій день народження. Веселівська селищна рада та її виконавчий комітет  вітає депутата Веселівської селищної територіальної громади Кононенко Лідію Василівну  з Днем народження  !  

15:40 22.07.2016

Вітаємо депутата Веселівської селищної територіальної громади Івова Віктора Миколайовича  з Днем народження  !

Вітаємо депутата Веселівської селищної територіальної громади Івова Віктора Миколайовича з Днем народження !

24 липня 2016 року Івов Віктор Миколайович святкує  свій день народження. Веселівська селищна рада та її виконавчий комітет  вітає депутата Веселівської селищної територіальної громади Івова Віктора Миколайовича  з Днем народження  !  

15:16 22.07.2016

13-14 липня 2016 року в м. Вінниця відбувся семінар з обміну досвідом «Кращі практики  місцевого самоврядування у сері енергозбереження та енергоефективності»

13-14 липня 2016 року в м. Вінниця відбувся семінар з обміну досвідом «Кращі практики місцевого самоврядування у сері енергозбереження та енергоефективності»

13-14 липня 2016 року в м. Вінниця відбувся семінар з обміну досвідом «Кращі практики  місцевого самоврядування у сері енергозбереження та енергоефективності». Даний семінар був організований Міністерством регіонального розвитку будівництва та житлово-комунального господарства України у співробітництві з Програмою Ради Європи «Децентралізація і територіальна консолідація в Україні» за сприянням Вінницької міської ради та Вінницької обласної ради. На семінарі презентувалися кращі практики з енергозбереження які були реалізовані на території України.

08:56 21.07.2016

ОГОЛОШЕННЯ   :  "Створення громадської ради при виконавчому комітеті Веселівської селищної ради"

ОГОЛОШЕННЯ : "Створення громадської ради при виконавчому комітеті Веселівської селищної ради"

Ініціативна група по створенню громадської ради при виконавчому комітеті Веселівської селищної ради повідомляє про продовження терміну прийому заяв для участі в установчих зборах на один місяць. Установчі збори відбудуться 18 серпня 2016року в 15-00 в приміщенні селищної ради.

10:41 19.07.2016

УВАГА! Несанкціонована торгівля заборонена!

УВАГА! Несанкціонована торгівля заборонена!

В смт Веселе торгувати продуктами харчування дозволяється лише на території центрального ринка по вул. Центральна (Леніна) та ринка по вул. Першотравневій. Але несанкціоновані осередки торгівлі овочами, фруктами, м’ясо-молочною продукцією та рибою щоразу утворюються по вул. Молодіжна, Першотравнева, Центральна (Леніна) – біля колишнього універмагу, магазина «Топаз». Громадяни, які торгують в недозволених місцях,  мабуть не усвідомлюють можливі негативні наслідки своїх дій для суспільства (отруєння, виникнення масових захворювань, епідемій), не кажучи вже проте, що вони ігнорують ст. 152 Кодексу України про Адміністративні правопорушення «Порушення державних норм  і правил у сфері благоустрою населених пунктів», правил благоустрою населених пунктів, які передбачають накладання штрафу  на громадян ( до 1360грн.) і на посадових осіб, громадян – суб’єктів підприємницької діяльності (до 1700грн.). Порушуючи законодавство вони сподіваються уникнути відповідальності. Запевняємо не тішити себе такими надіями. Покарання завжди настигає винних!

10:59 15.07.2016

Подяка Запорізької обласної універсальної бібліотеки імені О.М.Горького за сприяння у проведенні занять обласної творчої лабораторії професійної майстерності

Подяка Запорізької обласної універсальної бібліотеки імені О.М.Горького за сприяння у проведенні занять обласної творчої лабораторії професійної майстерності

Подяка Запорізької обласної універсальної бібліотеки імені О.М.Горького за сприяння у проведенні занять обласної творчої лабораторії професійної майстерності

14:48 14.07.2016

Вітання Лапицького Станіслава  Михайловича з Днем народження  !

Вітання Лапицького Станіслава Михайловича з Днем народження !

13 липня 2016 року Лапицький Станіслав Михайлович святкує  свій день народження. Веселівська селищна рада та її виконавчий комітет  вітає депутата Веселівської селищної територіальної громади Лапицького Станіслава  Михайловича з Днем народження  !                           

10:40 11.07.2016

Вітання Шалікова Олексія Олеговича  з Днем народження  !

Вітання Шалікова Олексія Олеговича з Днем народження !

12 липня 2016 року Шаліков Олексій Олегович святкує  свій день народження. Веселівська селищна рада та її виконавчий комітет  вітає депутата Веселівської селищної територіальної громади Шалікова Олексія Олеговича  з Днем народження  !

10:30 11.07.2016

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь