Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Новини

Дата: від до Скинути

Літнє оздоровлення у  «Світлячку»

Літнє оздоровлення у «Світлячку»

Організація літнього оздоровлення та відпочинку має велике значення для відновлення сил, поліпшення стану здоров’я дітей дошкільного віку. Влітку батьки прагнуть, аби їхні діти добре відпочили.  

10:49 02.07.2016

Всеукраїнський освітній форум  «Простір GROW UP»

Всеукраїнський освітній форум «Простір GROW UP»

Педагогічний колектив Веселівського КДНЗ №3 «Казка»  плідно співпрацює з кафедрою дошкільної освіти Бердянського державного педагогічного університету, а саме з завідувачем кафедри дошкільної освіти ІСПКО, доктором  педагогічних наук, професором – Зайцевою Ларисою Іванівною. В 2015-2016 навчальному році вихователі нашого закладу впроваджували   навчально-методичний посібник Л.І.Зайцевої   «Формування логіко-математичної компетентності дітей дошкільного віку» та використовували в  роботі з дітьми робочий зошит «Математична скринька».

10:45 02.07.2016

Конкурс на кращу вулицю

Конкурс на кращу вулицю

Веселівська селищна рада оголошує  конкурс  на кращу вулицю серед населених пунктів Веселівської  селищної територіальної громади.

10:22 01.07.2016

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ ВЕСЕЛІВСЬКОЇ  СЕЛИЩНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ ТА ГОСТІ СЕЛИЩА!

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ ВЕСЕЛІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ ТА ГОСТІ СЕЛИЩА!

Запрошуємо Вас взяти участь  у  святі за народним календарем Івана Купала, яке  відбудеться:      06.07.2016     - о 19.00 годині   -    святкове,  обрядове   дійство   з   виступом      гостей свята 

11:45 30.06.2016

Робоча зустріч з питань реформування ДСНС в контексті децентралізації на прикладі пілотного проекту Веселівської ОТГ Запорізької області

Робоча зустріч з питань реформування ДСНС в контексті децентралізації на прикладі пілотного проекту Веселівської ОТГ Запорізької області

З 20-24 липня в місті Арвайлер (Німеччина) на базі «Академії кризового менеджменту, планування захисту від надзвичайних ситуацій та цивільного захисту» відбулася робоча зустріч з питань реформування ДСНС в контексті децентралізації на прикладі пілотного проекту Веселівської об’єднаної територіальної громади Запорізької області. В якій взяли участь:

16:29 29.06.2016

До уваги мешканців Веселівщини!

До уваги мешканців Веселівщини!

Веселівська селищна рада запрошує громадян на заміщення вакантної посади управляючого справами об’єднання співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) без вимог до освіти та стажу роботи за інформацією звертатися до Веселівської селищної ради кабінет № 7 , тел. 2-13-76 з понеділка по п’ятницю з 8.00 до 17.00 обідня перерва з 12.00 до 13.00

16:20 24.06.2016

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ ВЕСЕЛІВСЬКОЇ  СЕЛИЩНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ ТА ГОСТІ СЕЛИЩА!

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ ВЕСЕЛІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ ТА ГОСТІ СЕЛИЩА!

Молодість – безцінний дар природи. Його треба приймати з вдячністю, намагатися використати всі переваги цієї прекрасної миті життя. Будьте активними, здобувайте знання, наполегливо працюйте над собою, будуйте великі плани на майбутнє.          Сучасні і освічені, ви – творці сьогодення та майбутнього. Ваші енергія і завзяття, оптимізм і наполегливість знаходять втілення у бізнесі, політиці, у науці та на виробництві, у спорті та мистецтві.         Тому з нагоди свята бажаємо усім молодим творчої енергії, незалежних думок та сил, щоб втілити в життя все до чого прагне ваш розум, душа та тіло. Твердо знайте – молодість не вік. Молодість – це стан душі. Залишайтесь молодими!

15:58 24.06.2016

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ ВЕСЕЛІВСЬКОЇ  СЕЛИЩНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ ТА ГОСТІ СЕЛИЩА

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ ВЕСЕЛІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ ТА ГОСТІ СЕЛИЩА

Селищний голова, депутатський корпус, виконавчий комітет  щиро вітає Вас із визначеним державним святом –Днем Контстиуції України. Прийняття Основного Закону ознаменувало фундаментальне закріплення нашої незалежності, навіки закарбувало волю українського народу жити у власній сувереній, соборній державі.

15:57 24.06.2016

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь