A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Новини

Дата: від до Скинути

Ямковий ремонт на території Веселівської селищної територіальної громади

Ямковий ремонт на території Веселівської селищної територіальної громади

Кожного дня у нашому селищі можна  побачити працівників комунальних підприємств Веселівської селищної ради, які здійснюють ямковий ремонт дороги. На чималих відрізках автошляху утворилися вибоїни, що спричиняють незручності водіям та перешкоди руху. На даний час проведений ремонт на вулиці Центральній, в районі кругу та вулиці Степової, а також  по вулиці Вишневій. Сьогодні проводиться ремонт в районі міні-маркету "Ветеран-плюс".    Сподіваємось, що після дрібного ремонту  ямок, їздити  стало комфортніше!

15:42 19.05.2016

Благоустрій та проведення суботників на території Веселівської селищної територіальної громади

Благоустрій та проведення суботників на території Веселівської селищної територіальної громади

      На території Веселівської селищної територіальної громади зараз проходять суботники.  Кінець весни радує нас частими дощами, які  допомагають не тільки зрости доброму врожаю, а й сприяють   дуже швидкому відростанню  трави та бур’яну.  На даний час дуже багато придворових територій, на яких треба викосити траву та навести належний порядок.

11:26 19.05.2016

Вітаємо Капшай Івана Володимировича з Днем народження  !

Вітаємо Капшай Івана Володимировича з Днем народження !

20  травня 2016 року Капшай Іван Володимирович святкує  свій день народження. Веселівська селищна рада та її виконавчий комітет вітає депутата Веселівської селищної територіальної громади Капшай Івана Володимировича з Днем народження  !

09:14 19.05.2016

Трава перемагає.

Трава перемагає.

      Шановні мешканці населених пунктів Веселівської селищної територіальної громади утримуйте свої при дворові території у відповідності з правилами благоустрою !      На сьогодні основна проблема - висока трава на при дворових територіях ( від паркану до проїжджої частини). Не обкошені подвір’я значно псують вигляд вулиці та загальний стан селища.     Послуги з покосу трави надають комунальні підприємства: - «Новоолександровець2» тел. кер.0676713861 - «Арус» тел. кер.0982187096, тел. офіс 2-13-70

17:03 17.05.2016

Косимо траву на сіно в парку відпочинку.

Косимо траву на сіно в парку відпочинку.

   Веселівська селищна рада  запрошує всіх, хто утримує худобу та заготовлює сіно, викошувати траву на території парку відпочинку селища.     Цього року майже щоденні дощі спричинили швидке відростання трави.  Тому  не вистачає  технічних та людських ресурсів, щоб її вчасно прибрати. Просимо викошувати будь - які   ділянки парку, не пошкоджуючи деревця та кущі.

17:02 17.05.2016

Вітаємо депутата виборчого округу № 26 Веселівської селищної територіальної громади   Бойко Олексія Петровича  з Днем народження  !

Вітаємо депутата виборчого округу № 26 Веселівської селищної територіальної громади Бойко Олексія Петровича з Днем народження !

13 травня 2016 року Бойко Олексій Петрович святкує  свій день народження. Веселівська селищна рада та її   виконавчий комітет вітає депутата виборчого округу № 26  Веселівської  селищної територіальної громади   Бойко Олексія Петровича  з Днем народження  !                      

15:48 11.05.2016

Урочисті заходи 9 травня у селі Новоолександрівка

Урочисті заходи 9 травня у селі Новоолександрівка

   З кожним роком пам’ять про титанічну битву нашого народу стає для нас ще важливішою. Усе менше ветеранів Великої Вітчизняної війни залишаються з нами і все величнішим постає перед нами їхній подвиг. 9 травня – день Великої Перемоги – ніколи на стане звичайним днем. У цей святковий травневий день, у селі Новоолександрівка пройшли урочисті заходи присвячені Дню Великої Перемоги.  

11:32 11.05.2016

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь