Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Новини

Дата: від до Скинути

Веселівська селищна рада та її виконавчий  комітет  вітає  Шепеля Сергія Віталійовича  з Днем народження  !

Веселівська селищна рада та її виконавчий комітет вітає Шепеля Сергія Віталійовича з Днем народження !

28 червня 2016 року Шепель Сергій Віталійович святкує  свій день народження. Веселівська селищна рада та її виконавчий комітет  вітає члена виконавчого комітету , Веселівської селищної територіальної громади  , начальника станції «Нововесела» Шепеля Сергія Віталійовича  з Днем народження  !

12:49 24.06.2016

Повідомлення!

Повідомлення!

23.06.2016, в залі засідань Веселівської селищної ради, проведено планове засідання «День депутата» на з тему: «Бюджетний кодекс України. Селищний бюджет. Планування, надходження та використання фінансових ресурсів для забезпечення завдань та функцій, що здійснюються селищною радою» (лектор- Мінасян Яна Йосифівна- начальник фінансового відділу). Активну життєву позицію з даного питання в дискусіях виявила депутат  виборчого округу №10 Акімова Аліна Сергіївна

16:53 23.06.2016

До відома мешканців громади.

До відома мешканців громади.

У зв’язку з реєстрацією спалаху гострих інфекцій в Одеській області, з метою недопущення епідеміологічних ускладнень на території Веселівського району, фахівцями відокремленого підрозділу «Таврійський міжрайонний відділ» державної установи «Запорізький обласний лабораторний центр держсанепідслужби України» 20.06.2016 року проводився лабораторний контроль за якістю питної води у місцях водозаборів, на водопровідних спорудах, мережах централізованого гомподарсько-питного водопостачання та води відкритих водоймищ.            

13:43 23.06.2016

Веселівська селищна територіальна громада інформує!

Веселівська селищна територіальна громада інформує!

  Сьогодні, 22 червня, веселівці  відзначили трагічну 75-у річницю від початку Великої Вітчизняної війни.   Цей день став в Україні історичним днем глибокої скорботи.              Щороку, веселівці вшановують світлу пам’ять мільйонів  земляків, життя яких обірвала  війна.   Горем і болем увірвалась вона в кожну домівку, кривавою лінією пройшла через кожне серце найжорстокішими випробуваннями і нелюдськими стражданнями, колосальними жертвами і скаліченими долями, загубленим дитинством і втраченою юністю.

13:28 22.06.2016

Оголошення!

Оголошення!

ДЕРЖАВНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «ВЕСЕЛІВСЬКИЙ ПРОФЕСІЙНИЙ АГРАРНИЙ ЛІЦЕЙ» ЗДІЙСНЮЄ НАБІР УЧНІВ НА 2016 – 2017 НАВЧАЛЬНИЙ РІК ЗА НАСТУПНИМИ ПРОФЕСІЯМИ: 1.На базі неповної середньої освіти (9 класів) з наданням середньої освіти. Термін навчання – 3 роки:

09:42 22.06.2016

Увага! 18 липня 2016 року, в приміщенні селищної ради, відбудуться установчі збори, щодо створення громадської ради.

Увага! 18 липня 2016 року, в приміщенні селищної ради, відбудуться установчі збори, щодо створення громадської ради.

18 липня 2016 року, в приміщенні селищної ради, відбудуться установчі збори, щодо створення громадської ради. Для участі  в установчих зборах до ініціативної групи подається заява у довільній формі до 14 липня 2016 року. Детальна інформація за тел.2-11-04  та на офіційному сайті http://veselivska.gromada.org.ua/

10:08 21.06.2016

Увага!   З 17 червня 2016 року тимчасово припинено курсування внутрішньоселищного автобусу.

Увага! З 17 червня 2016 року тимчасово припинено курсування внутрішньоселищного автобусу.

Веселівська селищна рада доводить до відома мешканців селища, що у зв’язку з завершенням учбового року  та використанням громадянами приватного транспорту (велосипеди та інший) для пересування в межах селища, різко зменшилася кількість пасажирів на внітрішньоселищному маршруті автобусу. На даний час послугами маршрутного автобусу користується 6 пасажирів на рейс, а витрати на утримання автобусу (паливно-мастильні матеріали, ремонт, оплата праці) завеликі. Виходячи з економічної доцільності прийнято рішення про тимчасове припинення курсування  внутрішньоселищного автобусу  до 1 вересня.

08:46 21.06.2016

19 червня- день медичного працівника

19 червня- день медичного працівника

     Шановні медичні працівники! Виконавчий комітет  Веселівької селищної ради щиро вітає вас із Днем медичного працівника - святом, яке давно вийшло за межі професійного: адже в житті кожного з нас була людина в «білому халаті», якій ми дякуємо за врятоване життя, повернене здоров'я нам або нашим близьким. Від усієї Веселівської селищної територіальної громади висловлюємо подяку людям, які присвятили себе не лише роботі, а найвідповідальнішому покликанню – берегти наші здоров’я та життя. Глибоко вдячні за ваш професіоналізм, відповідальну та нелегку працю, витримку, ваші знання, чуйність та співчуття. Ви – запорука нашого здоров’я.

14:59 17.06.2016

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь