A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Дорогі жителі Веселівської селищної територіальної громади!

Дата: 28.12.2016 18:35
Кількість переглядів: 806

Від імені депутатського корпусу та виконавчого комітету селищної ради вітаю вас з Новим роком та Різдвом Христовим!

Ці Новорічні свята мають особливе значення. Вони знаменують собою завершення року, в якому ми спільно працювали над вирішенням найгостріших і найактуальніших питань, а також народження нового періоду – становлення та розвиток нашої Веселівської селищної територіальної громади. Озираючись назад, можу з впевненістю сказати, що ми гідно проходимо цей процес.

 

 

Ми набуваємо знань, досвіду, дбаючи про розвиток інфраструктури нашої території та спрямовуючи зусилля на покращення життя кожного мешканця громади.

Відділами, комунальними закладами, установами, підприємствами селищної ради здійснювалась робота з реалізації більше 30-ти програм, робота яких була направлена на вирішення проблемних питань території, впровадження стратегій і проектів місцевого розвитку. Це і освітлення вулиць, і введення в експлуатацію водонапірної башти по вулиці Чкалова, і виконання робіт по ямковому ремонту дорожнього полотна, і облаштування пішохідних доріжок, і проведення поточних ремонтів та зміцнення матеріально-технічної бази закладів соціальної сфери, і виконання «Програми з енергозбереження», і завершення робіт по газифікації села Мала Михайлівка (кол. Білоріцьке), і проведення поточних ремонтів та облаштування територій біля багатоповерхових будинків тощо.

Усі наші прагнення і відповідальна праця єднає і зближує нас з вами, надихає на нові звершення та добрі справи.

Тільки усі разом ми здатні подолати будь-які перешкоди на шляху до кращих змін, і я віру, що у майбутньому наші досягнення в розбудові територіальної громади, будуть ще більш вагомими.

То ж нехай Новий 2017 рік прийде до вас, ваших родин, всієї громади, лише з миром, буде щедрим на здійснення планів і сподівань, додасть сили, здоров`я й оптимізму, принесе із собою впевненість і стабільність.

Миру й достатку Вам!

Нехай чарівні Новорічні дзвони щастя ллються у ваші домівки, а тепло різдвяної свічки зігріває ваші серця й надає душевної рівноваги та благополуччя.

Упевнений, що 2017-й рік принесе в кожну домівку спокій і добробут!

Бажаю всім міцного здоров`я, невичерпної енергії й оптимізму, натхнення і здійснення всіх ваших мрій та задумів. Нехай успіхи і перемоги окрилюють вас на нові звершення і здобутки.

Благословенним хай буде завтрашній день, і дай усім нам наснаги жити й творити в ім`я процвітання Веселівської селищної територіальної громади та України.

З повагою,

селищний голова П.М.Кіяшко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь