A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Новини

Дата: від до Скинути

Відбулися засідання постійних комісій

Відбулися засідання постійних комісій

Сьогодні, 15 січня, у  зв’язку з підготовкою до почергового засідання  45 сесії селищної ради VII  скликання   відбулися засідання постійних комісій:

16:42 15.01.2018

Будні с. Широке

Будні с. Широке

Погода, як жінка, завжди мінлива та непередбачувана. Так сталося і сьогодні, коли  неочікувані снігопади, застали нас зненацька.  На радість мешканців сіл Широке та Далеке, завдяки  директору ДП «ДГ «Широке», негода не змогла стати на заваді пішоходів та автомобілістів. Вже зранку спецтехніка господарства працювала на вулицях сіл. Були прочищені дороги в населених пунктах  та дорога місцевого значення у напрямку с.Далеке – с.Широке – смт Веселе.

16:16 15.01.2018

Різдвяні канікули на Дубенщині

Різдвяні канікули на Дубенщині

З  8 по 15 січня  в рамках реалізації акції «Різдвяні канікули на Дубенщині» у с. Верба Дубенського  району Рівненської області перебувала делегація Веселівської селищної територіальної громади у складі 12 талановитих учнів освітніх закладів громади та супроводжуючих керівників, які взяли участь у фестивалі  духовної пісні та різдвяних колядок «Різдвяні піснеспіви».

15:38 15.01.2018

Зимові свята продовжуються

Зимові свята продовжуються

З піснями та щедрівками  до осель маломихайлівців 13 січня  завітали коза з Маланкою та Василем.   В селі вперше було  розіграно таке театралізоване дійство . Люди зустрічали  щедрувальників посмішками, дарували  гостинці козі та запрошували  на відвідини у наступному році.  

11:56 15.01.2018

Пам'ятники-це історія нашого селища

Пам'ятники-це історія нашого селища

Саме таку назву має нова книга, яка стала результатом кропіткої роботи працівників  Веселівської селищної бібліотеки. Ініціатором цієї шляхетної справи  став селищний голова Петро Миколайович Кіяшко. Дане видання розповідає про відкриття пам`ятників та меморіальних дошок повоєнного періоду та сьогодення на території Веселівської ОТГ.

08:28 15.01.2018

День Маланки. Новий рік. День Василя.

День Маланки. Новий рік. День Василя.

13 січня установлене свято на честь знатної римлянки Меланії (Маланки), яка з юних років і до кінця днів своїх (померла в 439 р.) прямувала до Христа. 14 січня — перший день Нового року за старим стилем та  свято на честь Василія (Василя) Великого (329—379) архієпископа Кесарії Кападокійської, що в Малій Азії. Також  за церковними святцями цей день — свято Обрізання Господнє (саме тоді, згідно церковних джерел, відбулося обрізання Ісуса Христа за єврейським звичаєм).

15:18 12.01.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь