A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

У Веселому незабаром з'явиться FM - станція

Дата: 29.03.2018 14:50
Кількість переглядів: 1008

Фото без опису

Веселівська громада одна з перших у Запорізькій області, яка успішно долучилась до  проекту «Мовлення громад», запровадженого Національною радою України з питань телебачення і радіомовлення.

Основною метою проекту є радіотрансляція місцевого ФМ-мовлення  та  оперативне оповіщення жителів  громади про виникнення надзвичайних ситуацій.

До реалізації цього проекту активно залучилась команда фахівців Веселівської селищної ради за підтримки керівництва щодо подальшого фінансування на закупку відповідного радіообладнання та монтажу. Так, заступником селищного голови Дяченко О.В. була подана заявка до Нацради на прорахунок ФМ частоти, а заступником селищного голови Чміль О.Ю. була проведена кропітка робота з підготовки всіх необхідних документів на участь у конкурсі на отримання ліцензії.

27 грудня 2017 року у конкурсі на отримання ліцензії в Національній  раді з питань телебачення і радіомовлення у м.Київ  Веселівська селищна рада в особі заступника селищного голови Чміль О.Ю. гідно представила та захистила проект «Мовлення громад», що в подальшому надасть змогу доносити  інформацію для всіх наших жителів, чим і як живе громада.

27 березня у м. Києві в Національній раді України з питань телебачення і радіомовлення селищним головою отримана ліцензія на мовлення.

Тож, вітаємо всіх з черговою перемогою та  успішним досягненням відповідно до задач, які ставить на меті керівництво Веселівської селищної ради задля розвитку та добробуту в нашій  громаді!

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь