A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Новини

Дата: від до Скинути

Сьогодні, 26 квітня, з нагоди 32-ї річниці Чорнобильської трагедії відбулось урочисте покладення квітів до пам’ятного знаку «Дзвони миру» .

Сьогодні, 26 квітня, з нагоди 32-ї річниці Чорнобильської трагедії відбулось урочисте покладення квітів до пам’ятного знаку «Дзвони миру» .

Біля пам’ятного знаку зібралися  селищний голова П.М.Кіяшко, заступник голови Веселівської райдержадміністрації Т.І. Галас, представники установ та  організацій селища Веселе аби вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Присутні поклали квіти до пам’ятнику.

12:59 26.04.2018

Позашкільна освіта .Розклад  занять гуртків

Позашкільна освіта .Розклад занять гуртків

Позашкільна освіта є складовою системи безперервної освіти, визначеної Конституцією України, законами України "Про освіту", "Про позашкільну освіту", і спрямована на розвиток здібностей та обдарувань вихованців, учнів і слухачів, задоволення їх інтересів, духовних запитів і потреб у професійному визначенні.

09:36 26.04.2018

ЗАПОРІЗЬКІ ГРОМАДИ ВІТАЮТЬ УКРАЇНСЬКІ МІСТА З ЄВРОПЕЙСЬКИМИ НАГОРОДАМИ!

ЗАПОРІЗЬКІ ГРОМАДИ ВІТАЮТЬ УКРАЇНСЬКІ МІСТА З ЄВРОПЕЙСЬКИМИ НАГОРОДАМИ!

24 квітня під час засідання Парламентської Асамблеї Ради Європи президент Асамблеї Мікеле Ніколетті оголосив про присудження нагороди Приз Європи у 2018 році місту Івано-Франківську: «Для мене велика честь оголосити переможця. Це Івано-Франківськ. Ми вітаємо Івано-Франківськ, дякуємо цьому місту за співпрацю з Європою і вітаємо наших українських друзів».

09:03 26.04.2018

«МОБІЛЬНИЙ СОЦІАЛЬНИЙ ОФІС»

«МОБІЛЬНИЙ СОЦІАЛЬНИЙ ОФІС»

03 травня( четвер) 2018 року  з 10:00 до 12:00  за адресою: с. Широке, вул. Центральна 43 ( кабінет старости) відбуватиметься прийом мешканців с.Широке та с. Далеке, які бажають отримати необхідну консультацію із соціальних питань.

08:39 26.04.2018

25 квітня свій День народження  святкує староста с. Озерне, член виконавчого комітету Веселівської селищної ради  Сечін Олександр Олександрович.

25 квітня свій День народження святкує староста с. Озерне, член виконавчого комітету Веселівської селищної ради Сечін Олександр Олександрович.

Шановний Олександре Олександровичу! Щиро бажаємо Вам міцного здоров’я, щастя, благополуччя,  успіхів у будь-яких починаннях та  щоденних справах. Хай Вас підтримують та надихають рідні люди, розуміють та допомагають колеги.  

08:22 25.04.2018

Шановні Веселівці!

Шановні Веселівці!

Вкотре звертаємося до Вас з проханням щодо приведення своїх територій, земельних ділянок у відповідний привабливий вигляд. Якщо кожен із нас подбає про свій двір, оселю – це був би внесок кожного із нас в благоустрій рідного селища. Всі дуже добре розуміють, що ніхто чужий не прийшов і не засмітив. Все це зробили ми самі - жителі. І нехай кожен з нас подумки запитає себе: "Чому я так поступаю?". Невже пакет зі сміттям не можна віднести у спеціально відведене місце? 

13:35 24.04.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь