A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Новини

Дата: від до Скинути

Веселівська  ОТГ взяла участь у практикум з галузевої законотворчості для фахівців органів місцевого самоврядування за напрямом "Соціальний захист"

Веселівська ОТГ взяла участь у практикум з галузевої законотворчості для фахівців органів місцевого самоврядування за напрямом "Соціальний захист"

Начальник відділу із соціальної роботи виконавчого комітету Веселівської селищної ради, Квашко Наталія Віталіївна, відвідала дводенний практикум з галузевої законотворчості для фахівців органів місцевого самоврядування за напрямом "Соціальний захист".

08:51 18.04.2018

Підтримка молодіжних ініціатив у Веселівській ОТГ

Підтримка молодіжних ініціатив у Веселівській ОТГ

13 квітня відбулися зйомки короткометражного фільму на соціальну тематику «Добре серце почує». Ідея створення проекту належить молодіжному хабу Веселівської селищної ради. Керівництво та спеціалісти нашої громади підтримали ініціативу молоді та забезпечили технічний супровід короткометражної стрічки.

08:46 18.04.2018

Шановні бджолярі!

Шановні бджолярі!

З 18 по 26 квітня (включно) 2018 року ДНЗ «Веселівський професійний аграрний ліцей» буде проводити хімічну обробку земельних ділянок, що знаходяться у підпорядкуванні навчального закладу.

08:38 18.04.2018

День пожежної охорони

День пожежної охорони

Робота пожежника — не жарти. Вона вимагає серйозної фізичної підготовки, умінь надання швидкої допомоги, аналітичних здібностей. Щодня українські пожежники врятовують десятки життів і сотні будівель.

08:53 17.04.2018

Шановні бджолярі!

Шановні бджолярі!

З 16 по 26  квітня 2018 року  СВК "Фрунзе" оброблятиме поля рапсу та пшениці. Обробка буде проводитись наземним транспортом препаратом гербіцид.

10:45 16.04.2018

У Веселівській селищній раді відбулася зустріч з представниками Німецького товариства міжнародного співробітництва «GIZ»  в рамках програми «Менеджери змін»

У Веселівській селищній раді відбулася зустріч з представниками Німецького товариства міжнародного співробітництва «GIZ»  в рамках програми «Менеджери змін»

13 квітня 2018 року відбулася зустріч з представниками Німецького товариства міжнародного співробітництва «GIZ»  в рамках програми «Менеджери змін», учасником якої є Жигірь Галина, директор комунальної установи «Центр соціальних послуг».

15:40 13.04.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь