A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Новини

Дата: від до Скинути

Встановлення пам'ятника ветерану

Встановлення пам'ятника ветерану

8 травня, в День пам’яті та примирення на кладовищі с.Широке відбувся мітинг-реквієм з нагоди відкриття пам’ятника ветерана війни, першого директора Широківської школи , вчителя з великої літери Горлінського Петра Івановича.

08:00 14.05.2018

Вітаємо Бойко Олексія Петровича з Днем народження !

Вітаємо Бойко Олексія Петровича з Днем народження !

13  травня 2018 року Бойко Олексій Петрович святкує  свій день народження. Веселівська селищна рада та її виконавчий комітет вітає депутата Веселівської селищної територіальної громади Бойко Олексія Петровича з Днем народження!

14:12 13.05.2018

Вітаємо вихованців ПКЗ «БДЮТ»  з перемогою  у обласному    етапі Всеукраїнської   виставки-конкурсу робіт учнів молодшого шкільного віку з початкового технічного  моделювання «Перші кроки технічної творчості»

Вітаємо вихованців ПКЗ «БДЮТ» з перемогою у обласному етапі Всеукраїнської виставки-конкурсу робіт учнів молодшого шкільного віку з початкового технічного моделювання «Перші кроки технічної творчості»

З метою розвитку творчих здібностей, кмітливості, формування стійкого інтересу до пошукової творчої діяльності, раннє виявлення та подальший розвиток обдарувань особистості, широке залучення школярів молодшого віку до технічної творчості,  комунальним  закладом «Запорізький обласний Центр науково-технічної творчості учнівської молоді «Грані» Запорізької обласної ради  у березні  2018 року було проведено обласний етап Всеукраїнської виставки-конкурсу з початкового технічного моделювання «Перші кроки технічної творчості».

09:33 11.05.2018

Молодіжний хаб організував зустріч із відомим спортсменом Веселівщини

Молодіжний хаб організував зустріч із відомим спортсменом Веселівщини

8 травня у молодіжному хабі Веселівської селищної ради відбулася  зустріч із відомим спортсменом Веселівщини, чемпіоном районних та обласних турнірів із волейболу та легкої атлетики, тренером ДЮСШ – Юрієм Бєліковим.

09:27 11.05.2018

Вітання ювіляра

Вітання ювіляра

Вже стало доброю традицією в центрі соціальних послуг вітати  ювілярів з Днем народження. 9 травня 2018 року своє 80-річчя відсвяткував Шеховцов Іван Григорович.

16:56 10.05.2018

Акція до Дня перемоги КУ "Центр соціальних послуг"

Акція до Дня перемоги КУ "Центр соціальних послуг"

Всім відомо, що без минулого немає майбутнього. «Ніхто не забутий, ніщо не забуте» - саме під цим гаслом, залучившись підтримкою голови селищної ради Петра Кіяшка та депутата Верховної ради Сергія Валентирова, комунальна установа «Центр соціальних послуг» Веселівської селищної ради вже другий рік поспіль проводить акцію спрямовану на підтримку тих, хто має пряме відношення до свята Великої Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

16:45 10.05.2018

Перші обласні  спортивні  ігри  серед  ветеранів -  відбулись !

Перші обласні  спортивні  ігри  серед  ветеранів -  відбулись !

З метою залучення ветеранів до  регулярних   занять фізичною культурою та спортом, реалізації Національної стратегії оздоровчої рухової активності  в Україні на період до 2025 року «Рухова активність-здоровий спосіб життя-здорова нація», виконання рішення Координаційної ради з питань реалізації даної програми в Запорізькій області, за ініціативи Громадської організації «ВФСТ «Колос» у Запорізькій області» проведено  перші обласні спортивні ігри серед ветеранів. 

16:30 10.05.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь