A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Красиве наше містечко- це веселі діти, щасливі люди!

Дата: 13.08.2018 16:30
Кількість переглядів: 725

24.04. 2018 року на офіційному сайті вже було розміщено інформацію щодо несанкціонованого скидання  і розміщення побутових відходів. Але деякі безвідповідальні громадяни ігнорують правила благоустрою селища.

До того ж працівниками відділу житлово-комунального господарства селищної ради  регулярно проводиться робота з контролю дотримання мешканцями правил благоустрою територій селища, по кожному з випадків порушень  окремо  розбирається  адміністративна комісія. Відповідачів  запрошують  до селищної ради для проведення роз’яснювальної роботи та притягнення до відповідальності.  Порушникам пояснюють з якої причини було складено протокол та що потрібно робити для усунення порушень. Якщо особа притягується до відповідальності вперше, то в якості покарання їй виносять попередження, а вдруге  виписується штраф.

Як повідомляє відділ житлово-комунального господарства Веселівської селищної ради: «Паралельно з плановим вивезенням сміття, триває процес укладання договорів на вивезення побутових відходів.  Проводимо роботу з населенням , пояснюємо, що при укладанні договорів, комунальники громади готові забезпечити вивезення ТПВ. Але за все треба платити. Чистота, до якої ми всі так прагнемо, - це робота людей, яка має бути оплачена.
Всім, хто це розуміє і підтримує порядок у своєму домогосподарстві - від нас велика подяка!!! Адже чистота залежить від кожного і лише спільними зусиллями нам вдасться зробити селище кращим! Порушників будемо наказувати не лише накладанням штрафів, а і привозити мусор, який вони викидають у несанкціонованих місцях до  їх подвір’я (відео додається)».

Звертаємо Вашу увагу на те, що на території громади працює комунальне підприємство «Арус», яке займається вивозом сміття від приватних будинків, багатоповерхових будинків, організацій. Для заключення договору з підприємством звертатися за адресою: смт Веселе, вул. Першотравнева, 28,  телефон  0613621370

Просимо,  шановні мешканці,  поглянути на питання благоустрою територій,  за які ви несете відповідальність і дотримуватися правил благоустрою,  забезпечення чистоти і порядку.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь