A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

«Здорова молодь – здорова нація»

Дата: 22.08.2016 11:12
Кількість переглядів: 666

Під таким гаслом в цьому році проходить обласна спартакіада серед збірних команд міст та сільських територій, яку традиційно проводять Управління молоді, фізичної культури та спорту обласної державної адміністрації спільно з комунальним закладом «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Запорізької обласної ради.

13-15 травня у місті Енергодар проходив другий етап цього заходу, який включав змагання з волейболу серед чоловіків, шахи та спортивне орієнтування. Висока спортивна напруга відбувалася на спортивних майданчиках, де виборювали нагороди 12 волейбольних команд серед яких була і наша команда «Ізвєстія».

Команди були розподілені на три групи в яких зіграли за коловою системою. Веселівські волейболісти у перший день змагань отримали перемогу у господарів майданчику досвідченої команди м.Енергодара з рахунком 2:0 та м.Приморська з рахунком 2:1. Наступного дня у важкій боротьбі з Якимівським районом отримали поразку 1:2, але з найбільшою кількістю очок у групі вийшли до півфіналу спартакіади де змагалися з командою Кам’янко-Дніпровського району і програли з рахунком 1:2. В матчі за третє місце зустрілися з командою м.Мелітополя і у напруженій боротьбі вперше вибороли бронзові нагороди обласної спартакіади з волейболу перемігши з рахунком 2:0.

Склад команди «Ізвєстія»: Фуклєв Віталій, Данилюк Роман, Кікоть Роман, Фомкін Артем, Риженко Василь, Цап Федір, Чупров Ігор, Кізілов Дмитро, Козюра Михайло.

Гравці команди висловлюють щиру подяку депутату Веселівської районної ради Рудському С.В. та Веселівській селищній раді за фінансову підтримку команди.

М.Козюра


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь