A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Науково-практичний семінар з теми «Майстер-клас як форма презентації професійної компетентності вчителя»

Дата: 22.08.2016 11:00
Кількість переглядів: 796

17 квітня на базі КЗ «Веселівська районна різнопрофільна гімназія» відбувся  науково-практичний семінар з теми «Майстер-клас як форма презентації професійної компетентності вчителя» за участю викладача кафедри менеджменту освіти та психології  КЗ «ЗОІППО» ЗОР доцента, кандидата педагогічних наук Тетяни Миколаївни Бабко.

Фото без описуВ роботі семінару взяли участь заступники директорів з НВР та вчителі ЗНЗ району та громади.

На початку семінару завідувач методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Веселівської райдержадміністрації Мартинюк Т.І. актуалізувала знання присутніх з поняття професійної компетентності педагогічних кадрів, ознайомила учасників семінару з програмою роботи.

Основна частина семінару була побудована на виступі  Бабко Тетяни Миколаївни, яка ознайомила присутніх з поняттям майстер-класу, його завданнями, структурою, методикою підготовки та проведення. Звернула увагу на основні аспекти та помилки педагогів під час підготовки і проведення майстер-класів під час участі в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу «Учитель року».

Друга частина була присвячена досвіду участі у вищезазначеному конкурсі вчителя історії та правознавства КЗ «Веселівська районна різнопрофільна гімназія» Гушуляк Світлани Володимирівни, яка двічі була переможцем обласного етапу та учасником Всеукраїнського конкурсу «Учитель року». Світлана Володимирівна звернула увагу учасників семінару на особливості підготовки та проведення майстер-класу в рамках конкурсу, зупинилась на складних моментах реалізації та поділилася власним практичним досвідом.

Фото без описуТретя частина семінару була організована у вигляді практичної роботи 3-х груп. Під час якої заступники та вчителі використали набуті знання під час аналізу наданих тем майстер-класів, виокремлювали основні структурні елементи майстер-класу та вносили свої пропозиції щодо підготовки і проведення.

Захід пройшов на високому науковому рівні, мав дуже важливе практичне значення з боку оволодіння заступниками директорів методики і технології такої інноваційної форми методичної роботи з педагогічними кадрами, як «майстер-клас». В подальшому ці знання будуть використані при підготовці педагогів до участі у конкурсі «Учитель року» або ж в структурі шкільної методичної роботи з метою поширення передового педагогічного досвіду.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь