Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

ВЕЛИКА перемога аматорського мистецтва Веселівської ОТГ

Дата: 11.12.2017 15:14
Кількість переглядів: 571

Фото без опису

Десятого грудня  Департаментом культури, туризму, національностей та релігій Запорізької облдержадміністрації, обласним методичним центром культури і мистецтва Запорізької обласної ради, Запорізьким відділенням Всеукраїнської національної музичної спілки та КЗ «Запорізьке музичне  училище» ім. П.І.Майбороди  проведено Міжнародний фестиваль інструментальної музики та фольклору «Золота скарбничка».

В номінації  «Українська народна пісня в сучасній обробці», в якій прийняли участь  46 ансамблів та окремих виконавців з Запорізької області, України, європейських та азіатських країн переможне перше місце отримали наші земляки: вокальний колектив комунальної установи «Культурно-мистецький центр»  «ДОЛЬЧЕ  ВОЙС», керівник Іван Ємець.Фото без опису

За три роки існування колектив вже  має досягнення обласного рівня, а саме: перемогу на фестивалі «Пісня моєї родини», де в 2016 році посів почесне друге місце та третє місце в обласному конкурсі викладачів та учнів шкіл естетичного виховання.

Колектив отримав особисті запрошення на фестивалі-конкурси та культурно мистецькі заходи на 2018 рік, що будуть проводитись Департаментом культури,туризму,національностей та релігій, що сприятимуть збереженню та розвитку українського вокального мистецтва.

Фото без описуВокальний колектив  «DOICE  VOCE», що в перекладі  з італійської «солодкий голос», в складі якого  Плетінь Роман, Плетінь Белла, Авакян Аіда та  Ємець Іван  виправдав наші сподівання. Це ВЕЛИКА перемога нашого аматорського мистецтва Веселівської ОТГ.

Колектив працює над підвищенням свого вокального мистецтва,сценічної культури, бо вже в січні місяці вони їдуть на фестиваль «Рздв’яні піснеспіви» в м.Дубни, Рівненської області.

 А наступного літа, разом з Запорізьким ансамблем побутового танцю і пісні «Оксамит», запрошені на Міжнародний фестиваль в Прибалтику.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь