A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Новини освіти, культури, спорту, соціальної сфери

СПОКУС БЕЗЛІЧ, А ЗДОРОВ’Я ОДНЕ

 7 квітня  міжнародне  співтовариство відзначає  Всесвітній  День   здоров’я.  Цей день було засновано на честь створення Всесвітньої організації охорони  здоров’я і з’явившись у 1948 році, ця організація об’єднала у своїх лавах представників зі 191 держави світу.  Всесвітній День здоров’я також акцентує увагу на медичних проблемах, які стають предметом обговорення лікарів усього світу. Зокрема, серед останніх тем, яким присвячували День здоров’я, була стійкість бактерій, які провокують розвиток різних захворювань до антибіотиків, а також  страждання  молодого покоління  від кіберманії.

16:46 04.04.2018

"Його душа –Собор надій високих"

03 квітня 2018 року виповнюється 100 років від дня народження Олеся  Терентійовича Гончара (1918-1995) – видатного українського письменника, літературного критика, громадського діяча, лауреата Шевченківської премії, Героя України (2005, посмертно).

16:28 03.04.2018

Весняні канікули в бібліотеці с. Мала Михайлівка

Під  час весняних   канікул  з метою залучення   дітей    до активного  читання працівники  культури  села Мала Михайлівка  провели  захід  «Давайте читати разом»  та  виставку  дитячих малюнків  «Весна прийшла».

09:00 02.04.2018

Робота гуртків ПКЗ "БДЮТ"

29 березня в ПКЗ «БДЮТ» відбувся конкурс з початкового технічного моделювання для молодших школярів «Перші кроки технічної творчості» за темою: «Автомобільний транспорт». Разом із керівником гуртка Гапоновим І.М. діти змагались в майстерності виготовлення транспорту. Вихованці показали високі результати підготовки.

08:18 02.04.2018

Методичне об'єднання завідувачів дитячих закладів

28 березня на базі КДНЗ №1 «Оленка» відбулося  засідання МО завідувачів дитячих закладів громади, під час якого розглядались питання з використання здоров’я зберігаючих технологій в роботі з дітьми та екологічне виховання дошкільників. Завідувачі мали змогу переглянути заняття «Пернаті наші друзі», яке провела вихователь середньої групи Сєрьогіна С.В.

15:51 29.03.2018

Творчість - це незримі ниточки, які об’єднують серця

28 березня  у ПКЗ  «БДЮТ»   відбувся виховний захід   для дітей з особливими потребами  «Творчість - це незримі ниточки, які об’єднують серця». Діти разом з вихованцями будинку дитячої та юнацької творчості    співали, танцювали,  грали на музичних інструментах, показували пісочну анімацію. Під час заходу   діти  брали участь у  виготовленні  поробок  з  паперу, солоного тіста,  зі стрічок та малювали картини   пальчиками,  зубними щітками,  жатим папером.

10:27 29.03.2018

Українська весна 1918 року на Запоріжжі

Однією з недостатньо вивчених сторінок історії нашого краю є доба Української революції. Тогочасні події в Олександрівську завдяки дослідженням останнього часу стають більш відомими мешканцям запорізького краю.

15:41 28.03.2018

Історична година: «Україна в полум’ї революції 1917-1921 рр.»

27 березня Веселівська селищна бібліотека для дітей провела для учнів Веселівської різнопрофільної гімназії Історичну годину: «Україна в полум’ї революції 1917-1921 рр.». Учні  дізнались яка боротьба була за Запоріжжя під час революції , які створювалися товариства і організації.

08:31 28.03.2018

Виховний захід "В обіймах тютюнового диму"

Минулого тижня  у 8 класі Широківського НВК відбувся виховний захід «В обіймах тютюнового диму». Під час заходу учні знайомилися з відеофрагментами про шкідливість тютюнопаління, брали участь у грі-вікторині, складали антитютюновий кросворд та анаграми, вивчали факти про вплив куріння на підлітків. Наприкінці заходу учні  зробили висновок, що перш ніж запалити, треба добре подумати.

08:31 27.03.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь