Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

В спортивному комплексі «Мотор Січ» завершився XVII Міжнародний турнір з волейболу серед ветеранів на «Кубок Водолія»

Дата: 13.02.2018 15:35
Кількість переглядів: 653

Фото без опису

Змагання вперше були проведені в 2002 році в Гуляйполі. З тих пір зросли до рівня міжнародних і територіально перенеслися в Запоріжжя.

У цьому році в змаганнях взяли участь 31 чоловіча та 27 жіночих команд зі всієї України. На турнірі виступили майстри спорту, призери чемпіонатів світу, Європи та володарі кубків України, повідомляє прес-служба обладміністрації.

За підсумками змагань переможцями стали наступні команди: у категорії «чоловіки 45+» і «чоловіки 50+» — ВК «Аеліта» з Харкова, «Чоловіки 55+» — ВК «Олімп» з Миколаєва, «Чоловіки 60+» — «Іскра» із Запоріжжя та «Чоловіки 65+» — СК «Запоріжжя». Серед жінок у категорії«35+», «40+» «45+» і «50+» першість вибороли місцеві команди СК «Запоріжжя» та «Іскра», а в категорії «55+» — ВК «Аеропорт» з Києва.

Ветерани волейболу та кращі гравці змагань були нагороджені кубками, медалями та індивідуальними призами. До речі, спортсмени, які народилися під знаком Водолія, отримали пам'ятні сувеніри.

Незмінним організатором турніру виступає голова Запорізької обласної організації ветеранів волейболу, віце-президент асоціації ветеранів волейболу України Ігор Бірюков.Фото без опису

Вперше на даному турнірі Веселівську громаду представляла збірна ветеранів у віковій категорії 45+: Фуклєв Віталій, Кузнєцов Ігор, Шкрум Сергій, Стойков Сергій, Чиженьков Денис, Іванов Віталій та Гостіщев Сергій. У своїй підгрупі наші спортсмени програли досвідченим командам «Мотор-Січ» (м. Запоріжжя), м. Краматорськ і одержали перемогу над командою з м. Бровари (Київська область).

Гравці команди Веселого висловлюють подяку за допомогу в організації поїздки Веселівській селищній раді, Слободянюку Павлу Петровичу, Рудському Сергію Володимировичу, Семиволу Володимиру, Шкруму Сергію Петровичу, Стойкову Сергію Борисовичу та Фуклєву Віталію Вікторовичу.

                                                                                         джерело http://iz.com.ua

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь