A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Світ твоїх захоплень

Дата: 04.06.2018 13:08
Кількість переглядів: 606

Фото без опису

Автомобілі, військова техніка, літаки – це не тільки захоплення справжніх чоловіків, а й стиль життя. Зібрані моделі  різноманітної техніки – захоплююче та абсолютно невинне хобі, з якого починали майже всі відомі інженери й конструктори, проявляючи в своїх моделях стратегічний талант, творчий потенціал та ерудицію. Моделювання цінують і розвивають у цивілізованому світі.

 Приємно, що в нашому селищі живе юнак, для якого моделювання стало змістом його життя. Пристрасть до цього захоплення в Євгенія з`явилася ще в дитинстві. Свій вільний час він проводив в дитячій бібліотеці, захоплюючись книгами та журналами з техніки. Більш за все хлопчика зацікавив журнал «Юний моделіст – конструктор техніки».

-Мені завжди подобалася історія, але не історія як така, а історія техніки, історія людських винаходів,- каже Євгеній Корж. Саме це і спонукало мене до створення моделей цих винаходів.Фото без опису

І ось вже більше десяти років юнак займається своєю улюбленою справою, яка приносить йому задоволення. В колекції Євгенія більш як 50 моделів різної техніки, схеми яких надруковані в улюбленому журналі юнака.

Зараз в фойє Веселівської селищної бібліотеки діє персональна виставка робіт технічного моделювання, нашого талановитого юнака, переможця «Конкурсу конструкторів», який проводила редакція журналу «Юний моделіст-конструктор техніки», читача нашої бібліотеки Корж Євгенія. Запрошуємо всіх бажаючих переглянути цю цікаву виставку, яка буде діяти до кінця червня цього року.

Бібліограф Н.Нестеренко

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь