Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Новини освіти, культури, спорту, соціальної сфери

Ніхто не забутий, ніщо не забуто…

Напередодні Дня  перемоги над нацизмом у Другій світовій війні  вихованці КДНЗ №1 «Оленка» відвідали пам'ятник загиблим у І - ІІ світовій війні.  Вихователь Бабаніна А. С. розповіла дітям старшої групи про героїв війни, які врятували наше селище від нацизму. В знак світлої пам'яті полеглих у роки Другої світової війни діти поклали квіти до пам'ятнику. Дошкільнята отримали задоволення від екскурсії.

10:43 08.05.2018

4 травня на центральному стадіоні селища відбулась ІІ відкрита першість Веселівської селищної територіальної громади з футболу серед шкільних команд.

Турнір відбувся  за підтримки Веселівської селищної ради, обласного та селищного центрів фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», Веселівської районної федерації футболу та ПКЗ «ДЮСШ».

14:19 07.05.2018

Майстер – класс «Виготовлення браслета із кольорових стрічок»

 26 квітня  на базі    районної   різнопрофільної  гімназії   в рамках декади  початкових класів  керівник  гуртка  «Берегиня»  ПКЗ  «БДЮТ»  Ткаченко  Людмила  Вікторівна  провела  для  учнів  2-х класів  майстер-клас з  виготовлення браслета  із кольорових стрічок.

08:52 07.05.2018

Веселковий настрій у КЗ «Веселівська ЗОШ І-ІІІ ст.№ 2»

З 16 по 20 квітня тривав тиждень початкових класів під назвою «Різнокольоровий тиждень».  Кожний день проходив під символом одного з кольорів веселки. Тому діти і вчителі намагалися у своєму одязі дотримуватися відповідної кольорової гами.

15:21 04.05.2018

«Євростадіон» для учнів Маломихайлівського НВК власними руками

04 травня 2018року вісім технічних працівників школи (охоронці, водій, комірник, прибиральниці) на чолі з завгоспом Сухолєт Ж.М., використовуючи 4 бензокоси та власні працьовиті руки, зробили зі звичайного шкільного стадіону  «євроіграшку» . Найкращий робітник дня отримав у подарунок півтони  зеленої трави.

14:27 04.05.2018

4 травня вітаємо з Днем народження вихователя КДНЗ № 3 «Казка» Веселівської селищної ради ВЕНГЕР Галину Олексіївну

Нехай душа у вас ніколи не старіє,  на білій скатертині будуть хліб і сіль,  своїм теплом вас завжди сонце гріє, слова подяки линуть звідусіль.  В житті нехай все буде, що потрібно,  без чого не складається життя,  любов, здоров’я, щастя, дружба та вічна нестаріюча душа. 

08:36 04.05.2018

Українська держава Скоропадського.

Однією зі сторінок української історії є події революції 1917 – 1921 років. І не можливо уявити Україну того часу без такої постаті як Павло Петрович Скоропадський.

16:32 03.05.2018

Міжнародний день танцю

Щороку 29 квітня  відзначається Міжнародний день танцю.  Це свято, присвячене всім стилям танцю, почали відзначати з 1982 року за ініціативою Міжнародної ради танцю. Хоча це свято професійних танцюристів, та це не завадило вихованцям дитячого садочка «Вишенька» відвідати святкову дитячу дискотеку в Широківському Будинку культури. Діти танцювали та розважалися. Працівники БК провели для малят невеличку екскурсію по будівлі.

10:41 02.05.2018

Чорнобильська трагедія — біль України

Напередодні 32-х роковин Чорнобильської трагедії юнкори гуртка «Юний журналіст» ПКЗ «БДЮТ» згадали за круглим столом  про найстрашнішу техногенну катастрофу в історії людства.

15:54 26.04.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь