A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Літо - пора відпочинку

Дата: 23.06.2018 09:02
Кількість переглядів: 668

Фото без опису

25 травня 2018р. пролунав останній дзвоник у всіх навчальних закладах Веселівської громади. А для молодших школярів запрацювали табори з денним перебуванням.

Літо - це час коли школярі мають можливість відпочити від шкільних клопотів. З  28 травня розпочав роботу дитячий табір "Вітерець" в Новоолексадрівському НВК "ЗОШ І-ІІст. - ДНЗ".

   У таборі діти весело і цікаво проводили свій час. Були проведені екскурсії на теми: "Мій рідний край", "Збережімо природу", ігри та змагання з повторення правил безпечної поведінки учнів на вулиці, дорогах та природі. Для популяризації дитячої книги були проведені екскурсії до шкільної та районної бібліотеки. Найбільше запам’яталося  вихованцям екскурсія під гаслом "Пізнай свій край!". Діти відвідали "Солар парк Веселе", спортивний  майданчик з штучним покриттям, Веселівський підрозділ ДСНС, теплиці Веселівської ЗОШ №1, дитячий  майданчик.

    Багато уваги в таборі приділялося прогулянкам на свіжому повітрі, тенісу та футболу. Під час роботи табору провели свято "Ми - діти планети Земля", конкурс малюнків на асфальті "Щасливе дитинство", а також "Веселі старти".

   Кожен день був насичений новими подіями. За час табірної зміни діти потоваришували, краще пізнали один одного, навчилися працювати в колективі, дізналися багато цікавого, розкрили свої таланти та вподобання, усвідомили важливість здорового способу життя, турботу про здоров’я змалечку і, набравшись нових сил, почнуть наступний навчальний рік.

                        Директор табору Ліхачова Н. М.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь