A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Новини

Дата: від до Скинути

12 липня - День святих первоверховних апостолів Петра і Павла.

12 липня - День святих первоверховних апостолів Петра і Павла.

 Апостоли Петро і Павло - найшанованіші і популярні в народі сподвижники Христа. Мученики віри вважаються покровителями рибалок, пастухів і підприємців, а молитва їм, за легендою, може вилікуватися від божевілля і лихоманки. Апостоли Ісуса Христа вважаються найпотужнішими покровителями і традиційно займають особливе місце в пантеоні святих. Свято Святих Петра і Павла шанує духовну твердість і розум, якими прославилися великі сподвижники віри.

10:29 12.07.2019

Повідомлення

Повідомлення

Позачергове засідання 77 сесії селищної ради VII скликання переноситься. Про дату, час та місце проведення буде повідомлено пізніше.

13:23 11.07.2019

4 липня  2019 року у Веселівській ОТГ  відбулись перші  земельні торги на право оренди земельних ділянок

4 липня 2019 року у Веселівській ОТГ відбулись перші земельні торги на право оренди земельних ділянок

Товариство з обмеженою відповідальністю «АгоІнвеСтор» на підставі договору із Веселівською селищною радою згідно з рішенням 72 сесії Веселівської селищної ради Запорізької області сьомого скликання від 19.03.2019 року виставило лотом №1 для проведення земельних торгів, земельну ділянку площею 25.0000 га, цільове призначення - ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

11:29 11.07.2019

Танцювальна студія "Атмосфера" взяла участь у щорічному  міжнародному  фестивалі України «МИСТЕЦТВО І МОРЕ БЕЗ КОРДОНІВ» - 2019 в м. Бердянськ

Танцювальна студія "Атмосфера" взяла участь у щорічному міжнародному фестивалі України «МИСТЕЦТВО І МОРЕ БЕЗ КОРДОНІВ» - 2019 в м. Бердянськ

З 30 червня  по  02 липня 2019 року відбувся  щорічний наймасштабніший фестиваль України «МИСТЕЦТВО І МОРЕ БЕЗ КОРДОНІВ» - 2019, який пройшов на березі теплого Азовського моря в гостинному місті Бердянську!

17:00 10.07.2019

Шановні мешканці Веселівської громади! Просимо вас взяти участь в онлайн опитуванні!

Шановні мешканці Веселівської громади! Просимо вас взяти участь в онлайн опитуванні!

Директорат стратегічного планування та європейської інтеграції Міністерства культури України проводить опитування громадської думки щодо сутності культурних прав людини, бажаного змісту мінімальних стандартів забезпечення громадян культурними послугами та доцільності його впровадження.

15:35 10.07.2019

Веселівська ОТГ отримала пожежну машину

Веселівська ОТГ отримала пожежну машину

Веселівська селищна рада висловлює велику подяку нашим польським друзям, особисто меру гміни Котунь (м. Польща) Гжегожу Гуралю, а також Юрію Семенюку - представнику ТОВ МЦвл ЮНЕСКО, Леоніду Івановичу Дудка - депутату м. Дубно та Олегу Анатолійовичу Каліману - голові фермерського господарства «Таврія-Скіф» , завдяки яким ми отримали ще одну пожежну машину. Ваша допомога – це свідчення Вашого небайдужого ставлення до проблем та потреб громади. Велике дякуємо Вам за Вашу натхненну і самовіддану працю, за віру у майбутнє нашого краю. Машина добре показала себе на наших не дуже гарних дорогах. Наразі машина проходить технічний огляд. Ми впевнені, що ця пожежна машина буде надійно стояти на варті спокою мешканців нашої громади.

14:40 10.07.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь