Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Новини

Дата: від до Скинути

ЩОДО НЕДОПУЩЕННЯ БЕЗКВИТКОВОГО ПРОЇЗДУ

ЩОДО НЕДОПУЩЕННЯ БЕЗКВИТКОВОГО ПРОЇЗДУ

На сьогоднішній день у соціальній сфері Запорізького краю важливу роль відіграють приміські пасажирські перевезення залізничним транспортом АТ «Укрзалізниця». Залізничний транспорт АТ «Укрзалізниця» через його надійність залишається для населення, що здійснює щоденні поїздки в приміському сполученні на роботу й навчання, основним видом транспорту. Послугами АТ «Укрзалізниця» користуються, зокрема, пенсіонери, студенти та школярі.

13:42 08.08.2019

Дотримуйтесь вимог безпеки під час зберігання грубих кормів!

Дотримуйтесь вимог безпеки під час зберігання грубих кормів!

Веселівський районний сектор ГУ ДСНС України у Запорізькій області звертається до власників приватних господарств з проханням дотримуватись вимог правил пожежної безпеки під час зберігання зібраного врожаю (копиць соломи та сіна). Адже незначне займання може спричинити виникнення масштабної пожежі та, як наслідок, призвести до значних матеріальних збитків, а іноді й людських жертв.

09:23 08.08.2019

Веселівський районний військовий комісаріат інформує

Веселівський районний військовий комісаріат інформує

Згідно з українським законодавством, призовники, які отримали повістку з військкомату зобов’язані прибути до призовної дільниці в термін, вказаний у повістці. При цьому в Законі зазначено, що неотримання повістки з будь-яких причин не є підставою для ігнорування призову.

09:04 08.08.2019

До уваги вступників!

До уваги вступників!

Випускники 2019 року, у яких невеликі бали ЗНО та які не вступили до цивільних навчальних закладів мають можливість вступити на бюджетну форму навчання до відділення військової підготовки Морехідного коледжу технічного флоту Національного університету «Одеська морська академія» (предмети ЗНО: українська мова + 1 на вибір) та до військового коледжу сержантського складу Національної академії Сухопутних військ (предмети ЗНО: українська мова + 1 на вибір), а також до Харківського національного університету Повітряних Сил ім. І. Кожедуба (предмети ЗНО: українська мова, математика + 1 на вибір).

08:55 08.08.2019

До Веселівських рятувальників з робочим візитом завітали поляки

До Веселівських рятувальників з робочим візитом завітали поляки

У рамках міжнародної співпраці Веселівської селищної територіальної громади та гміни м. Котунь республіка Польша,  02 та 03 серпня 2019 року на території Веселівської селищної територіальної громади перебували з візитом пан Гжегош Гурал(мер гміни Котунь) та пан Артур Скверчиньський (командир добровільної пожежної охорони гміни м. Котунь),які відвідали  підрозділи добровільної пожежної охорони громади в с. Озерне та в с. Мала Михайлівка.

08:41 07.08.2019

Ліквідуємо наслідки негоди

Ліквідуємо наслідки негоди

Поламані дерева, пошкоджені дахи багатоповерхових та приватних будинків, перевернуті зупинки, пошкоджені лінії електропередач - це наслідки негоди, яка панувала вихідними на території Веселівщини.

16:49 05.08.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь