A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Новини

Дата: від до Скинути

Дотримуйтесь вимог пожежної безпеки

Дотримуйтесь вимог пожежної безпеки

Останнім часом в державі фіксуються випадки загорання на хлібних масивах у період жнивної кампанії 2019р. Також мали і такі випадки у нашому районі.

11:20 02.07.2019

До уваги мешканців району!

До уваги мешканців району!

          В Запорізькій області ускладнилася епізоотична ситуація щодо африканської чуми свиней – в патологічному матеріалі від двох свиней, що належать фермерському господарству «Спайдер» Оріхівського району виявлено вірус африканською чуми свиней. В неблагополучному пункті проводиться комплекс заходів згідно чинного законодавства.

10:41 02.07.2019

Сонячні батареї для підйому води на водонасосній станції у Веселівській громаді

Сонячні батареї для підйому води на водонасосній станції у Веселівській громаді

Громадська організація «ВОЛОШКОВЕ ПОЛЕ» за сприяння Програми малих грантів Глобального екологічного фонду, що впроваджується Програмою розвитку ООН реалізовує проект «Інноваційні рішення для підйому води за допомогою сонячної енергії».

17:09 01.07.2019

Зустріч з польськими дітьми

Зустріч з польськими дітьми

      Чимало ми побачили за 6 днів в Польщі. Наша делегація відвідала  інтеграційні забави зі скаутами та галереї в м. Седльці цієї країни, але найбільш вражаючим стало відвідування відомого CN Kopernik, яке вразило неймовірно гарною старовинною архітектурою та особливою атмосферою королівського міста  Варшави.  Потім було заплановано виїзд до Казимиру з відвідуванням III Хрестів, а потім переїзд до замку в Ліві, де ми відвідали з провідником головну експозицію в невеликій бароковій садибі і готичній башті. Тут пройшли заняття, на тему рицарської культури, а потім спустились у відреставровані підвали, де зараз знаходиться галерея.

13:03 01.07.2019

Молодь Веселівської ОТГ долучається до громадського життя.

Молодь Веселівської ОТГ долучається до громадського життя.

27 червня у Веселівському Хабі PLATFORMA відбулася публічна консультація із зацікавленими сторонами щодо залучення молоді до життя громади та можливості впливати на рішення місцевої влади для розвитку громади.

12:41 01.07.2019

В добру путь – випускники!

В добру путь – випускники!

        Ось і запалилося в ліцеї  ще одне сузір’я випускників. 27.06.2019р. ДНЗ «Веселівський ПАЛ» випустив в самостійне життя  - 32 учня. І тепер вони самостійно і наполегливо торуватимуть шлях до омріяного майбутнього, здобуваючи вищу освіту чи працюючи за обраним фахом. З теплими побажаннями та напутнім словом привітав своїх випускників директор ліцею Д.С.Артем. Розділити радість цієї події до нас завітали шановні гості: народний депутат України Валентиров С.В., голова ОТГ Кіяшко П.М., голова РДА Мігуля І.І. Гості презентували ліцею подарунки , а також привітали випускників з закінченням навчального закладу.

11:48 01.07.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь