A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Веселівщина відзначає День працівника сільського господарства

Дата: 15.11.2019 16:12
Кількість переглядів: 825

Фото без описуСьогодні в будинку культури і дозвілля відбулися урочистості з нагоди Дня працівників сільського господарства.

      Вшановували   тих, хто, не покладаючи рук,  працює у полі,  чесною самовідданою працею  творить найдорожче – хліб. Хто  взяв на себе найважчу і найважливішу турботу – працювати на землі і годувати країну,  примножувати її  славу і добробут. Адже з маленького хлібного зернятка починається потужність і сила нашої держави.

          Це свято зібрало керівників агроформувань, невтомних трудівників полів і ферм, організаторів сільськогосподарського виробництва, заслужених працівників сільського господарства, всіх, хто своєю невтомною працею забезпечують розвиток сільського господарства району.

У заходах взяли участь селищний голова Петро Кіяшко, голова районної ради Віктор Масалов,  голова районної державної адміністрації Іван Мігуля, голова Новоуспенівської сільської ради Іван Сеник, голова районної ради ветеранів Орел В.П., голова ради старійшин Баша А. М. також представники сільськогосподарської галузі Веселівщини.

Петро Миколайович у своєму виступі  висловив щиру вдячність хліборобам, керівникам господарств та всім тим, хто щоденно своєю сумлінною працею забезпечує населення продуктами харчування, привітав ветеранів, для яких шматочок духмяного хліба  завжди  був підтвердженням святого обов’язку  перед рідною землею. Він побажав сільським трудівникам Веселівщини  міцного здоров’я, радості, щоб  щедра осінь обдаровувала   своїми плодами, приносила  в кожну родину мир і спокій, достаток і велике людське щастя.

Далі очільники Веселівщини разом із головами громадських організацій, представниками закладів освіти та КУ "Центр надання соціальних послуг" провели церемонію вшанування працівників сільськогосподарської галузі, яка додала піднесеного настрою учасникам святкового зібрання.

Упродовж заходу співочі та танцювальні колективи, а також учасники художньої самодіяльності Будинку культури і дозвілля дарували присутнім музичні вітання та радісний настрій. У залі панувала по-справжньому святкова й доброзичлива атмосфера.

ааа



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь