A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Профорієнтаційний захід «Моя професія – моє майбутнє»

Дата: 06.12.2019 10:44
Кількість переглядів: 601

Фото без опису

Питання вибору професії завжди було і є актуальним. Яку спеціальність обрати, ким стати і де працювати  – одні з головних завдань у житті кожної молодої людини. З причин незнання правил вибору професії, ситуації на ринку праці, близько 40% молоді обирають справу, що не відповідає їхнім інтересам, вподобанням і нахилам. Тому профорієнтаційні заходи відповідного спрямування дуже важливі саме в цей час, коли людина стоїть перед вибором свого професійного майбутнього.

          Саме тому, 05 грудня 2019 року за підтримки Веселівської селищної бібліотеки фахівці з профорієнтації відділу надання соціальних послуг Веселівської районної філії Запорізького обласного центру зайнятості Наталія Полякова та Дар’я Михальчук взяли участь у профорієнтаційному заході для учнів 10 класів КЗ «Веселівська районна різнопрофільна гімназія» на який були запрошені представники професій – поліцейський та лікар сімейної медицини, що дало змогу учням надати запитання та дізнатися про професії «зсередини» .

Фахівці Веселівської районної філії ЗОЦЗ наголосили, що вибір професії є важливим кроком, тому його потрібно зробити виважено, намагаючись пізнати себе. Зважити свої професійні бажання та інтереси, знання, здібності та психологічні особливості, стан власного здоров’я та попит професії на ринку праці. При виникненні будь-яких питань важливо скористатися  допомогою фахівців служби зайнятості, які порадять, як уникнути типових помилок під час вибору професії, запропонують пройти тестування.

У ході зустрічі учні подивилися відеоролик із циклу «Вибір професії» - «Агроном».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь