A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Селищний голова Петро Кіяшко - переможець проєкту «Місцеве самоврядування. Народні обранці».

Дата: 06.12.2019 11:34
Кількість переглядів: 517

Фото без описуМісцеве самоврядування в демократичному суспільстві відображає традиції народу, рівень розвитку суспільства й умови його існування, а також є важливим інститутом реального народовладдя та засобом реалізації інтересів територіальних громад.

Становлення нашої країни, як незалежної держави, значною мірою пов'язано з розвитком місцевої ініціативи, зростанням ролі громади та відповідальності кожного її члена за долю свого рідного краю.
Щороку, в рамках загальнонаціонального проєкту «Місцеве самоврядування. Народні обранці», відбувається нагородження кращих представників місцевого самоврядування за підтримки Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, обласних, районних, міських рад, Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Українська асоціація районних та обласних рад», Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціація міст України», Всеукраїнської Асоціації сільських, селищних рад та об’єднаних громад, Асоціації об’єднаних територіальних громад.

Приємно, що керівництво Загальнонаціонального Проєкту «Місцеве самоврядування. Народні обранці» високо оцінило управлінську діяльність Петра Миколайовича на посаді селищного голови, який з 1991 року плідно працює на ниві розбудови та розвитку місцевого самоврядування.

За вагомий особистий внесок у становлення, розбудову, процвітання України, високий професіоналізм, невичерпну енергію, активну громадянську позицію і діяльність Петро Миколайович нагороджений Орденом «За вірність народу України».

Щиро вітаємо голову Веселівської селищної територіальної громади Кіяшка Петра Миколайовича із Перемогою в конкурсі!

Бажаємо Петру Миколайовичу подальших успіхів у нелегкій справі, розвитку, розбудови нашої громади, зміцнення її авторитету, розвитку Веселівського краю!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь