Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Новини

Дата: від до Скинути

Повідомлення

Повідомлення

21.08.2019 р. о 10.00 в актовому залі селищної ради відбудеться позачергове засідання 78 сесії селищної ради VII скликання.

16:11 20.08.2019

17 серпня у Веселівській селищній територіальній громаді відсвяткували День добровільної пожежної охорони

17 серпня у Веселівській селищній територіальній громаді відсвяткували День добровільної пожежної охорони

Свято розпочалося із флешмобу, який підготували вихованці танцювальної студії «Атмосфера», на центральній площі селища. Для всіх присутніх виступили творчі колективи, команда Дружин юних пожежних та малеча із дитячого садочка. До жителів звернувся голова територіальної громади Петро Кіяшко: «Ми започаткували нове свято – День добровільної пожежної охорони, яке відтепер відзначатимемо кожного року в третю суботу серпня». Участь у заході взяв і представник Головного управління ДСНС України у Запорізькій області, який за відзначив, що Веселівська ОТГ зразкова не тільки на теренах Запорізької області, а й входить до найкращих по всій Україні.

10:59 20.08.2019

ДО УВАГИ ПІДПРИЄМСТ ТА ОРГАНІЗАЦІЙ!

ДО УВАГИ ПІДПРИЄМСТ ТА ОРГАНІЗАЦІЙ!

Про надання повної та своєчасної статистичної звітності про капітальні інвестиції та виконання будівельних робіт, з метою отримання реальних рейтингових показників оцінки соціально-економічного розвитку громади,  Веселівська селищна рада доводить до відома підприємств та організацій, зареєстрованим на підвідомчій території, про необхідність подання ними до органів статистики повної та своєчасної звітності про капітальні інвестиції та виконання будівельних робіт.

16:42 19.08.2019

Увага! Пряма лінія!

Увага! Пряма лінія!

У вівторок, 20 серпня 2019 року, відбудеться пряма телефонна лінія на тему:«Забезпечення прав та свобод військовослужбовців: реалізація права учасників АТО на землю та житло; пільги учасникам бойових дій та особам, прирівняним до них; забезпечення учасників бойових дій ліками та лікарськими засобами; дії позичальника мобілізованого та учасника АТО, який має зобов'язання по кредиту; дії незаконно звільнених учасників АТО; право військовослужбовців на знижку на оплату послуг ЖКГ; право військовослужбовців на знижку та безоплатне медичне забезпечення тощо, під час якої на запитання громадян відповідатимуть фахівці Запорізького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

16:31 15.08.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь