A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Краю мій, тобі моя любов

Дата: 11.09.2017 14:03
Кількість переглядів: 908

Фото без опису

Під такою назвою в рамках святкування 205-ї річниці селища Веселого та 2-ї річниці утворення Веселівської селищної територіальної громади в центральній селищній бібліотеці  з 4 по 10 вересня пройшов Тиждень краєзнавства.

           

 

 

 

Для читачів бібліотеки, жителів нашої громади та гостей селища працівниками бібліотеки проведено ряд заходів.Фото без опису

             Фойє бібліотеки було прикрашено книжковими інсталяціями, від яких всі залишились  в захваті :  сова з відкритою книгою – це символ мудрості, яка зберігається в книгах стала героїнею книжкової інсталяції «Читай книги» , а іменинний книжковий торт «З днем народження, громада!» з майже справжніми свічками було бажання покуштувати всім.

Креативним було рішення працівників бібліотеки прикрасити сходинки на другий поверх, які вели до читального залу, яскравими висловами про читання та книги.

Фото без описуНе  залишила байдужими і привернула увагу багатьох  присутніх виставка – фантазія «Час натхнення, творчості пора», на якій були представлені неймовірної краси вироби з металу та кори дерева. Майстром цих унікальних робіт є наш земляк Савченко Вадим.

Історію нашого селища можна було переглянути , ознайомившись з матеріалом книжкової виставки «Мій рідний край, я тут живу».Фото без опису

Цікавою,  змістовною та актуальною стала віртуальна інформ-візитка краю «Веселівщина: історична, літературна, мистецька», підготовлена працівниками бібліотеки та розміщена на сайті бібліотеки.

Фото без описуСправжнім поетичним святом для учнів 10-А класу Веселівської районної гімназії стало краєзнавче літературне караоке «Поетичні голоси мого краю», на яке були запрошені переможці літературного конкурсу «Будь славен Веселівський краю! Про тебе лунає хай спів» -   поети нашого селища – Лигун Лідія Кіндратівна та Мусієнко Ольга Петрівна . Затамувавши подих,  учні слухали поетичні строки, які лились  майже з глибини душі, коли їх читали поети.  Також  лунали вірші наших земляків про рідний край, які з великою любов`ю читали учні.Фото без опису

Поетичні твори наших земляків про Веселе зібрані в одній збірці «Поетичні голоси мого краю» та розміщені на сайті бібліотеки.

Значною подією стала поява книги «2016 рік у громаді: здобутки, проблеми, перспективи». Фото без описуЕлектронний варіант цього видання розміщений на сайті селищної бібліотеки.

Завідувач селищної бібліотеки  О.В.Бондаренко

 

             

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь