Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Українська держава Скоропадського.

Дата: 03.05.2018 16:32
Кількість переглядів: 546

Фото без опису

Однією зі сторінок української історії є події революції 1917 – 1921 років. І не можливо уявити Україну того часу без такої постаті як Павло Петрович Скоропадський.

Державний, політичний та  громадський діяч, хоробрий військовий  генерал , останній гетьман України. І не випадково, що на державному рівні відзначаються 145 років з дня його народження та 100 років з дня проголошення гетьманом та утворення Української держави Скоропадського. Фото без описуЦій видатній людині було присвячено історичну годину  «Українська держава Скоропадського», проведену селищною бібліотекою  в 11 групі Веселівського професійного аграрного ліцею. Багато цікавого дізналися учні про життя та діяльність  Павла Петровича Скоропадського, функціонування Української держави. Адже зроблено в різних сферах суспільного життя за короткий час було чимало. Також бібліотекарем селищної бібліотеки було підготовлено огляд літератури, присвяченої П.П.Скоропадському.

Т.Кожевнікова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь