A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Новини

Дата: від до Скинути

Представник Веселівської ОТГ прийняв участь у  практикумі  з розробки законодавства для фахівців з питань ЖКГ який проходив у місті Києві 31/03/2016-01/04/2016 року.

Представник Веселівської ОТГ прийняв участь у практикумі з розробки законодавства для фахівців з питань ЖКГ який проходив у місті Києві 31/03/2016-01/04/2016 року.

Асоціація міст України спільно з Парламентським офісом місцевого самоврядування в рамках проекту USAID ПУЛЬС. Провела у Верховній Раді України дводенний практикум з розробки законодавства за напрямом «Житлово-комунальне господарство». Це вже третій з серії навчальних заходів, які проводяться спільно Асоціацією міст України та Парламентським офісом місцевого самоврядування в рамках проекту USAID ПУЛЬС.  У навчанні взяли участь посадові особи місцевого самоврядування – заступники міського, селищного голови, керівники управлінь ЖКГ - з 16 міст-членів АМУ. Веселівську ОТГ представляв Заступник селищного голови з питань економічного розвитку та інвестицій Дяченко Олексій Валерійович

10:17 04.04.2016

ДО  УВАГИ  ЧЛЕНІВ  ВЕСЕЛІВСЬКОЇ  СЕЛИЩНОЇ  ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ  ГРОМАДИ

ДО УВАГИ ЧЛЕНІВ ВЕСЕЛІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

Минуло вже  п’ять  місяців  як  на карті  Веселівського  району  з‘явилася  нова  об’єднана  територіальна  громада. Мешканці  вісьмох сіл   і селища  об’єднали  в  одну  Веселівську  селищну  раду  свої  землі, бюджети, об’єкти  соціально-культурної  сфери, а  головне – свої  надії  та сподівання  на  краще  життя,  на  успіх   громади. 

07:25 04.04.2016

Благоустрій території - запорука комфортного життя

Благоустрій території - запорука комфортного життя

   Зовнішнє благоустрій будь-якої території – дуже важлива справа. Не має значення, прилягає територія до вашого будинку, дачі або до не жилої будівлі ,  в кожному разі - це повинно бути джерело позитивних емоцій, формуюче позитивну думку про власників цієї території. 

08:18 01.04.2016

1 квітня - день сміху

1 квітня - день сміху

  1 квітня - цей день не внесений ні в які календарі знаменних дат і всенародних свят, але його цілком можна віднести до міжнародних, оскільки він з однаковим успіхом відзначається в Україні, Росії, Німеччині, Англії, Франції, в Скандинавії, і навіть на Сході. В одних країнах 1 квітня називають Днем сміху, в інших - Днем дурня. У цей день кожний готовий пожартувати над іншими, ніхто не застрахований від розиграшів і навіть самі серйозні та похмурі люди мимоволі посміхаються.

13:35 31.03.2016

Новини спорту! Наші переможці на обласному чемпіонаті з пауерліфтингу

Новини спорту! Наші переможці на обласному чемпіонаті з пауерліфтингу

26 березня 2016 року у місті Пологи відбувся Чемпіонат Запорізької області з пауерліфтингу. У цьому змаганні прийняли участь також команда з Веселівської селищної територіальної громади. Наші спортсмени гідно показали своє майстерство, та зайняли призові місця:   Вага 66 кг – Носенок Ілля – посів І місце

13:50 28.03.2016

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь