A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Завершила роботу Літня школа з проектного менеджменту для ОТГ

Дата: 22.08.2016 10:40
Кількість переглядів: 667

Фото без описуЗавершила роботу Літня школа з проектного менеджменту для ОТГ

19.08.2016

яку провів ПУЛЬС у місті Южному

Протягом п’яти днів з 15 до 19 серпня у місті Южне Одеської Області працювала Літня школа з проектного менеджменту для представників об’єднаних територіальних громад.

Захід проведено в рамках Проекту «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС), який реалізує Асоціація міст України за підтримки USAID.

Учасниками навчання стали 25 представників об’єднаних територіальних громад з різних областей, які були відібрані на http://auc.org.ua/sites/default/files/4_6.jpgконкурсних засадах. Серед слухачів Школи – міські голови, заступники, секретарі рад, а також керівники структурних підрозділів органів місцевого самоврядування ОТГ.

 

15 серпня відкрила роботу Школи та привітали учасників виконавчий директор АМУ М.Пітцик та Южненський міський голова В.Новацький.

М.Пітцик, зокрема, наголосив, що важливим завданням є формування у представників об’єднаних громад навичок з підготовки проектних пропозицій, що  дозволить розробляти проекти та залучати кошти у розвиток громади. Не менш корисними є вміння управляти реалізацією проекту. Саме таку мету навчання і поставила Асоціація, організуючі Літню школу.  

 

У програмі Школи було передбачено вивчення всього проектного циклу: формулювання проектної ідеї, її втілення в проектній пропозиції, планування бюджету, розгортання, впровадження проекту та звітування за його реалізацію, а також моніторинг результативності виконання. Учасники слухали лекції та працювали у малих групах і в результаті кожний з них напрацював концепцію проекту розвитку своєї громади.  Провела тренінги та практичні заняття команда досвідчених тренерів з ГО «Волинський ресурсний центр».

Южненська міська рада організувала екскурсію для гостей міста. Представники ОТГ з різних областей України відвідали  міську лікарню, ЦНАП, палац культури «Дружба», спортивний комплекс «ОЛІМП».

 

Сьогодні, 19 серпня, Школа завершила роботу. Виконавчий директор АМУ М.Пітцик звернувся до учасників.  Він подякував їм за активність, а також подякував тренерам за високий професіоналізм.

Насамкінець М.Пітцик вручив представникам ОТГ Сертифікати про проходження навчання у літній школі проектного менеджменту.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь