A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Новини

Дата: від до Скинути

КП "Новоолександрівець-2" запустив мобільний міні асфальний завод

КП "Новоолександрівець-2" запустив мобільний міні асфальний завод

  З метою економії коштів на дрібний ремонт доріг, комунальне підприємство КП «Новоолександрівець-2»  запустило  в  роботу мобільний міні асфальтний завод. Це унікальна мобільна міні установка з виробництва  асфальтобетонної суміші.

16:30 21.03.2016

Урочистий концерт до  Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення

Урочистий концерт до Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення

Професійне свято це дуже важлива для кожної людини дата, адже звичайна людина на роботі проводить в середньому 8 годин на добу, а працівники комунальної служби і в будні і в свята, в сонячний день і в негоду вони трудяться на благо кожного жителя і всієї території Веселівської селищної територіальної громади.      Щороку у третю неділю березня настає професійне свято всіх тих, без яких ми не мислимо сучасного життя. Може бути, це перебільшення ... але уявіть, що раптово пропало все - вода в кожному домі, освітлення, чистота і порядок на наших вулицях, а також перестали проводитися ремонтні роботи - настав просто хаос! Тому, як би іронічно це не звучало - День працівників торгівлі, побутового обслуговування та житлово-комунального господарства воістину всенародне свято.  

11:53 21.03.2016

Веселівщину відвідали Польські спеціалісти  Фундації Менеджерських ініціатив з міста Люблін

Веселівщину відвідали Польські спеціалісти Фундації Менеджерських ініціатив з міста Люблін

18 березня 2016 року до Веселівської громади завітали гості з Польші, з славетного міста Люблін. Польські спеціалісти представники Фундації Менеджерських ініціатив.  Метою приїзду стала  реалізація проекту “Українська адміністрація майбутнього” Голова Веселівської селищної ради Кіяшко Петро Миколайович зі своїми заступниками та працівниками Мистецько-культурного центру зустрічав гостей, як чемний господар, на в'їзді до смт Веселе з хлібом та сіллю. Також гостей на польській мові привітала депутат Веселівської селищної ради Карпенкова Анастасія Валеріївна. Після гостинної зустрічі, на наших друзів з Польщі чекала невеличка екскурсія по Веселому, яка розпочалася з  відвідання Веселівської загальньоосвітньої школи №1. Директор школи Михайло Полікарпович продемонстрував ландшафтний дизайн території, а також запросив завітати до учнів початкових класів.

17:25 19.03.2016

Розпочаток весняного благоустрої нашої території

Розпочаток весняного благоустрої нашої території

Весна на вулиці приносить з собою не лише щебіт птахів та первоцвіти, а й післязимові роботи по благоустрою своїх територій . Щоб такий недбалий «краєвид» не був у всіх на виду, з приходом весни та перших сонячних днів жителі Веселівської селищної громади розпочали наводити «красу» біля своїх прибудинкових територій.  Також комунальні служби Веселівської селищної ради розпочали відновлювати чистоту та порядок  на  території селища.  Дана толока це не лише прибирання, а й усвідомлення того, що людина, яка приділить увагу та час певній території, вже буде вагатися перед тим, як насмітити на ній. Звичайно, ще залишаються не прибрані території, та сподіваємося, що мешканці а також підприємства та установи  підтримають ініціативу, та долучаться до прибирання. І зроблять це добровільно та з усвідомленням того, що такий вигляд є не лише обличчям селища в якому вони живуть, а й приємністю для них самих.

10:09 17.03.2016

ЗАПРОШЕННЯ НА УРОЧИСТИЙ КОНЦЕРТ ПРИСВЯЧЕНИЙ - ДНЮ КОМУНАЛЬНИКА

ЗАПРОШЕННЯ НА УРОЧИСТИЙ КОНЦЕРТ ПРИСВЯЧЕНИЙ - ДНЮ КОМУНАЛЬНИКА

Шановні Веселівці та гості нашого селища!    День комунальника − професійне свято, яке традиційно відзначається кожної третьої неділі березня. Цей святковий день присвячений усім працівникам житлово-комунальних господарств, які виконують вкрай необхідну справу – забезпечення життєдіяльності громади, надання різних послуг. Саме працівники цієї галузі роблять все можливе для того, щоб життя кожного було комфортним, зручним та безпечним.    На передодні цього свята запрошуємо всіх бажаючих на святковий концерт який відбудеться 18 березня о 15:00 годині у районному будинку культури.

16:32 16.03.2016

Повідомлення про оприлюднення регуляторного акта - проекту «Правил з благоустрою на території населених пунктів, що входять до юрисдикції Веселівської селищної ради»

Повідомлення про оприлюднення регуляторного акта - проекту «Правил з благоустрою на території населених пунктів, що входять до юрисдикції Веселівської селищної ради»

       Відповідно до Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою отримання пропозицій, зауважень громадян, суб'єктів господарювання, їх об'єднань, наукових установ та консультативно-дорадчих органів у здійсненні державної регуляторної політики, на офіційному сайті Веселівської селищної ради розміщено повідомлення про оприлюднення регуляторного акта, проекту  «Правил з благоустрою на території населених пунктів, що входять до юрисдикції Веселівської селищної ради».

16:29 16.03.2016

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь