Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Новини

Дата: від до Скинути

Обігрівайтесь безпечно

Обігрівайтесь безпечно

У зв’язку з зниженням температури повітря та початком проведення підготовчих робіт до опалювального сезону, рятувальники районного сектору ГУ ДСНС України у Запорізькій області звертаються до громадян нашого району та громад з проханням проявляти особливу пильність та обережність при використанні обігрівачів, газового та пічного опалення, а також електричного обладнання.

10:40 12.10.2017

14 жовтня - День захисника Вітчизни

14 жовтня - День захисника Вітчизни

Веселівська селищна територіальна громада запрошує мешканців на гостей громади на заходи , присвячені Дню Захисника Вітчизни, які відбудуться:

09:52 12.10.2017

Моя громада - мій добробут

Моя громада - мій добробут

Веселівська селищна бібліотека запрошує мешканців Веселівської ОТГ взяти участь у першому заході "Веселівська громада-життя після об'єднання" 

08:47 12.10.2017

Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні  (ПУЛЬС)

Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні (ПУЛЬС)

Веселівська  селищна  бібліотека  з жовтня 2017 року розпочинає цикл заходів в рамках проекту «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС). Проект виконується Асоціацією міст України (АМУ) в партнерстві з Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів  IREX/Україна   за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). #USAID #PULSE #IREX #АМУ #ПУЛЬС. Запрошуємо мешканців Веселівської ОТГ взяти участь у першому заході "Веселівська громада-життя після об'єднання"

08:41 12.10.2017

Робота громадських організацій

Робота громадських організацій

 Вчора, 10 жовтня,  в актовій залі селищної ради відбулися засідання чотирьох громадських організацій під головуванням керівництва селищної ради

17:41 11.10.2017

Захисник Вітчизни – гордість народу, відвага, мужність , честь

Захисник Вітчизни – гордість народу, відвага, мужність , честь

Напередодні державного свята Дня захисника України в Веселівській селищній бібліотеці  пройшло засідання круглого столу,  щоб засвідчити свою повагу всім, хто носить почесне звання захисника України, хто причетний до  цього високого звання, звання єдиного для всіх: від вкритих сивиною та увінчаних нагородами фронтовиків, до молоді, яка лише нещодавно одягла військову форму.

15:22 11.10.2017

День захисника Вітчизни

День захисника Вітчизни

14 жовтня 2017 року відзначатиметься державне свято – День захисника України, встановлений Указом Президента України від 14 жовтня 2014 року № 806. Це свято усіх, хто покликаний захищати свою Батьківщину, а також нагода згадати історичні перемоги попередніх поколінь, які своїми бойовими звершеннями здобували та відстоювали свободу і незалежність України.  

14:59 11.10.2017

Гості з Вінниччини

Гості з Вінниччини

Інтенсивних обертів набирає децентралізація на Україні. Керівництво Гайсинського району Вінницької області звернулося до селищного голови Веселівської територіальної громади Кіяшко П.М. поділитися досвідом по створенню ОТГ. Тому до Запорізької  області з робочим візитом приїхали голови сільських рад ,  які теж  планують утворити громаду.

13:04 11.10.2017

Міністерство інформаційної політики України представляє комунікаційну кампанію «Вивчай англійську».

Міністерство інформаційної політики України представляє комунікаційну кампанію «Вивчай англійську».

Міністерство інформаційної політики України розробило комунікаційну кампанію з метою заохочення до вивчення англійської мови в Україні. Кампанія передбачає розповсюдження лайтбоксів, відеороликів, зокрема в аеропортах, залізничному транспорті, на телеканалах. Також до розповсюдження матеріалів кампанії долучилася ініціатива Go Global.  За дослідженнями TNS, саме в 2016 році 34 % українців почали вивчати англійську.  

13:00 11.10.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь