A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Зменшені соціальні нормативи споживання електроенергії

Дата: 05.01.2018 11:03
Кількість переглядів: 820

Фото без описуСоціальні обсяги електроенергії, тобто такі, при споживанні яких домогосподарство може розраховувати на пільги та субсидії, зменшилися з 1 січня 2018 року. Відтепер, аби скористатися пільгами та субсидіями, домогосподарства мають споживати на місяць електроенергії не більше, ніж:

- у житлових приміщеннях (будинках) - 70 кВт/год на місяць на сім'ю (домогосподарство) з однієї особи і додатково 30 кВт/год на місяць на кожного іншого члена сім'ї (домогосподарства), але не більш як 190 кВт/год на місяць. До 1 січня було - 90 кВт/год на родину та додатково 30 кВт/год на кожного її члена;

- обладнаних стаціонарними електроплитами, за наявності централізованого постачання гарячої води - 110 кВт/год на місяць на сім'ю (домогосподарство) з однієї особи і додатково 30 кВт/год на місяць на кожного іншого члена сім'ї (домогосподарства) на житлове приміщення (будинок), але не більш як 230 кВт/год на місяць. Було - 130 кВт/год на місяць на сім'ю і додатково 30 кВт/год на кожного її члена;

- обладнаних стаціонарними електроплитами, за відсутності централізованого постачання гарячої води - 130 кВт/год на місяць на сім'ю (домогосподарство) з однієї особи і додатково 30 кВт/год на місяць на кожного іншого члена сім'ї (домогосподарства) на житлове приміщення (будинок), але не більш як 250 кВт/год на місяць. Було - 150 кВт/год на родину і додатково 30 кВт/год на кожного її члена.

- не обладнаних стаціонарними електроплитами, за наявності централізованого постачання холодної води та за відсутності централізованого постачання гарячої води та газових водонагрівальних приладів - 100 кВт/год на місяць на сім'ю (домогосподарство) з однієї особи і додатково 30 кВт/год на місяць на кожного іншого члена сім'ї (домогосподарства) на житлове приміщення (будинок), але не більш як 220 кВт/год на місяць. Було - 120 кВт/год на родину і додатково 30 кВт/год на кожного її члена.

Про це повідомляє портал Depo.Запоріжжя з посиланням на Департамент соціального захисту населення ЗОДА.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь