A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Новини

Дата: від до Скинути

Засідання робочої групи Асоціації ОТГ  з питань фінансів

Засідання робочої групи Асоціації ОТГ з питань фінансів

26 вересня  2017  у м. Києві  відбулося засідання робочої групи Асоціації ОТГ з питань фінансів.   Були запрошені  члени правління Асоціації  та відповідні фахівці  з бюджетних питань.    У зв`язку з реєстрацією проекту Закону про Державний бюджет  України  на 2018 рік  було запропоновано оперативно провести в рамках Асоціації  внутрішні  консультації з найважливіших питань державного бюджету та міжбюджетних відносин.   

16:58 03.10.2017

ОГОЛОШЕННЯ

ОГОЛОШЕННЯ

06.10.2017 р. о 14.00 в с. Новоолександрівка, в  приміщенні КЗ «Новоолександрівська ЗОШ І-ІІ ступенів», відбудеться виїзне позачергове засідання 39 сесії VII скликання

16:50 02.10.2017

Всеукраїнський день бібліотек

Всеукраїнський день бібліотек

Напередодні свята – Всеукраїнського дня бібліотек колектив селищної бібліотеки привітали селищний голова П.М. Кіяшко ,заступник селищного голови з гуманітарних питань та соціальної політики І.В.Бабаніна , директор КУ « Культурно – мистецький центр » Р.С.Плетінь, родина Ларченко, М.А.Міхіда. Привітали колектив бібліотеки  і учні Веселівського професійно-аграрного ліцею. Приємно було почути багато теплих слів та отримати подарунки. На пам’ять всі сфотографувались біля книжкових інсталяцій.  

16:25 02.10.2017

Відбулось чергове засідання 38 сесії 7 скликання

Відбулось чергове засідання 38 сесії 7 скликання

28.09.2017 року  відбулось чергове засідання 38 сесії  селищної ради 7 скликання. Відповідно до порядку денного було розглянуто та прийнято 39 рішень. В цілому сесія пройшла  конструктивно, в режимі детального обговорення питань та прийняття важливих рішень.

15:48 29.09.2017

У Запоріжжі відбувся семінар для ОТГ з енергоефективності та енергозбереження

У Запоріжжі відбувся семінар для ОТГ з енергоефективності та енергозбереження

«Енергоефективність та енергозбереження – основа енергетичної безпеки України, – зауважив на семінарі 26 вересня для представників об’єднаних територіальних громад Запорізької області Олександр Свистун, директор Запорізького Центру розвитку місцевого самоврядування, який створений за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» та Мінрегіону України.

10:48 28.09.2017

Селищний голова, депутатський корпус,  виконавчий комітет, Веселівської селищної ради від щирого серця вітають всіх педагогічних працівників Веселівської селищної територіальної громади з професійним святом – Днем працівників освіти!

Селищний голова, депутатський корпус, виконавчий комітет, Веселівської селищної ради від щирого серця вітають всіх педагогічних працівників Веселівської селищної територіальної громади з професійним святом – Днем працівників освіти!

Шановні освітяни! Ви вносите визначальний вклад у розвиток України, формуєте нове покоління її громадян, передаючи кожній молодій людині неоціненний скарб високої освіченості, багатої духовності та прагнення змінювати на краще своє життя і долю своєї країни.  

08:34 28.09.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь