A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Новини

Дата: від до Скинути

26 жовтня 2017 року ветерани були запрошені на святкування 74-річниці визволення Веселівського району від німецько-фашистських загарбників.

26 жовтня 2017 року ветерани були запрошені на святкування 74-річниці визволення Веселівського району від німецько-фашистських загарбників.

На святкуванні були присутні заст.селищного голови Бабарик С.А., в.о.військомату Гаркушка О.О., заст.голови Бабаніна І.В., голова районної держадміністрації Мігуля І.І. , голова ради старійшин Орел В.П. , голова ради ветеранів Масліч В.М.,  які щиро привітали  ветеранів зі святом.              

13:31 27.10.2017

Привітали ветеранів

Привітали ветеранів

25 жовтня, напередодні річниці   визволення Веселівського району від німецько-фашистських  окупантів заступник селищного голови Бабарик С.А.  та голова ради ветеранів Масліч В.М. завітали до ветеранів. Привітали  їх зі святом та вручили подарункові набори. Побажали їм міцного здоров’я, довголіття, уваги та турботи з боку рідних.

08:25 27.10.2017

Шановні ветерани,  жителі Веселівщини! Від щирого серця поздоровляю Вас з 74-ю річницею  визволення  від німецько-фашистських загарбників

Шановні ветерани, жителі Веселівщини! Від щирого серця поздоровляю Вас з 74-ю річницею визволення від німецько-фашистських загарбників

У цей урочистий день ми згадуємо тих, хто поліг у жорстокій битві. Вічна їм слава і вічна їм пам'ять. Уславлюємо тих, хто в тилу самовідданою працею наближав розгром ворога та складаємо глибоку шану солдатським вдовам, дітям війни, які допомагали піднімати Україну з руїн. Нинішні захисники України стали гідними спадкоємцями слави воїнів-визволителів. Для них найвищим законом буття є і залишається захист рідної Вітчизни, її свободи і незалежності. Щиро вітаємо всіх жителів нашого селища зі святом! Бажаємо Вам доброго здоров’я, довголіття, сімейного затишку, тепла та миру!

13:19 25.10.2017

Спасибі   за життя,  солдати  Перемоги!

Спасибі за життя, солдати Перемоги!

Напередодні    річниці визволення  України  і Веселівського району від нацистських загарбників  в селищній бібліотеці  пройшла  година пам’яті –«Спасибі  за  життя, солдати  Перемоги!»,  на якій були присутні  учні 10 класу  Веселівської  районної різнопрофільної  гімназії, та голова районної ради ветеранів Орел В.П.  Були  переглянуті відео-ролики: «Визволення України» та «Ніхто не забутий, ніщо не забуте».

09:06 25.10.2017

ШАНОВНІ ВЕСЕЛІВЦІ ТА ГОСТІ СЕЛИЩА!

ШАНОВНІ ВЕСЕЛІВЦІ ТА ГОСТІ СЕЛИЩА!

Запрошуємо Вас взяти участь  у святкових заходах до Дня визволення селище від німецько-фашистських загарбників, які відбудуться 26 жовтня 2017 року

10:53 24.10.2017

Роботи по освітленню вулиць нашої громади

Роботи по освітленню вулиць нашої громади

Тривають роботи  з освітлення  вулиць і в недалекому майбутньому кожна вулиця  не тільки у нашому селищі, а й у всіх селах нашої громади, матиме освітлення в нічний час.  На даний час КП «Іріда» завершило монтаж освітлення  в с.Мала Михайлівка. Також  в нашому селищі були замінені ліхтарі по вул.Степова та  проведена заміна лампочок по вул.Чкалова та Степова

10:23 24.10.2017

Дорога біля центрального стадіону

Дорога біля центрального стадіону

Закінчилися роботи з будівництва нової дороги по вулиці Веселівській (уздовж стадіона).    Окрім нового сучасного покриття дороги,  на прилеглій  до стадіону території, з'явились стоянки для авто , що дуже зручно для тих хто приїздить до паркової зони та стадіону.  

09:20 24.10.2017

Оголошення про громадські слухання

Оголошення про громадські слухання

27 жовтня 2017 року о 10-00 год. в приміщенні  Веселівського селищного будинку культури і дозвілля за адресою: вул.Центральна,150А, відбудуться громадські слухання з обговорення проекту Детального плану території щодо відведення 16 гектарів земельної ділянки  з метою зміни категорії та цільового призначення ділянки для будівництва будівель і споруд енергогенеруючих підприємств на території колишньої молочної ферми радгоспу «Южний» та проекту створення нового професійно-технічного закладу   «Українська льотна академія Веселівської селищної ради» на базі ДНЗ «Веселівський  професійний аграрний ліцей».

09:11 24.10.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь