A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Рятувальники взаємодіють з релігійними закладами з метою профілактики виникнення пожеж в районі у зимовий період

Дата: 04.01.2018 16:04
Кількість переглядів: 641

Фото без опису

Рятувальники Веселівського районного сектору Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Запорізькій області 04 січня 2018 року провели ряд заходів з пожежно-профілактичного відпрацювання в релігійних закладах смт Веселе.

У рамках профілактичної роботи рятувальники   організували інформаційно-роз’яснювальну  роботу у ході якої співробітники Веселівського РС ГУ ДСНС України у Запорізькій області    нагадали їм основні вимоги щодо виконання правил пожежної безпеки у побуті. Нагадали основні вимоги щодо правильної експлуатації нагрівальних приладів, печей, електро-побутових приладів.  Обслуговуючому персоналу Храму розповіли про районну статистику щодо стану з пожежами у Веселівському районі за 12 місяців 2017 року.Фото без опису

Також рятувальники розповіли працівникам храмів про заходи безпеки напередодні Різдва і нагадали правила користування вогнегасниками та порядок дій на випадок пожежі. Служителі храмів отримали від рятувальників листівки й пам’ятки з основними правилами пожежної безпеки у культових спорудах і переліком номерів екстрених служб району.

Приємно що  релігійні заклади нашого селища тісно співпрацюють з рятувальникам в питаннях організації профілактичної  та інформаційно-роз`яснювальної роботи з попередження виникнення пожеж та загибелі на них людей.

Лише об'єднавши наші зусилля ми зможемо донести до свідомості кожного громадянина важливість і необхідність дотримання правил безпеки життєдіяльності, тим самим попередивши можливі трагедії у зимовий період 2018 року.

Для того, щоб нещасні випадки не затьмарювали довгоочікувані свята необхідно дотримуватись елементарних правил пожежної безпеки. Пам’ятайте, незначне займання може спричинити виникнення масштабної пожежі та призвести до значних матеріальних збитків, а іноді й людських жертв. Веселівський РС Головного управління ДСНС України у Запорізькій області звертається до громадян: дотримуйтесь правил безпеки життєдіяльності під час Новорічних свят та Різдва! Будьте вкрай обережними з бенгальськими вогнями, свічками, петардами та феєрверками! Пам’ятайте, лише дотримуючись правил безпеки, будучи уважними до себе та ближніх, ми зможемо уникнути більшості «сезонних» небезпек» у цю особливу зимову пору року!  

 

Начальник Веселівського районного сектору

ГУ ДСНС України у Запорізькій області                                            О.А. Баша


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь