Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Новини

Дата: від до Скинути

У КЗ «Широківська ЗОШ І-ІІІ ступенів»   13.10.2017  року  відбувся виховний захід  «Ати-Бати йшли солдати!» приурочений до «Дня захисника України»

У КЗ «Широківська ЗОШ І-ІІІ ступенів» 13.10.2017 року відбувся виховний захід «Ати-Бати йшли солдати!» приурочений до «Дня захисника України»

Учні 1-5 класів змагалися за титул найсильніші, найспритніші.  Цікаві естафети, веселі змагання, хореографічні та вокальні номери зробили свято незабутнім та цікавим. Бажаємо нашим майбутнім захисникам Вітчизни вирости сміливими, спритними, справжніми козаками - захисниками Запорізького краю.

10:41 14.10.2017

ІІ пленарне засідання 39 сесії

ІІ пленарне засідання 39 сесії

 13.10.2017 р. відбулося ІІ пленарне засідання 39 сесії 7 скликання, на якому  розглянуто 13 питань порядку денного та прийнято відповідні рішення.

17:30 13.10.2017

У школах  громади відбулися заходи присвячені Дню Захисника України

У школах громади відбулися заходи присвячені Дню Захисника України

На передодні свята Дня Захисника України  в учбових закладах громади відбулися спортивні змагання, тематичні заняття на уроках історії, а також  конкурси - виставки  малюнку «Діти - воїнам АТО», на яких діти висловили  свою увагу, тепло і підтримку в цей складний час захисникам Вітчизни.

12:01 13.10.2017

Бюджет-2018 — черговий виклик для місцевого самоврядування

Бюджет-2018 — черговий виклик для місцевого самоврядування

Уже другий рік поспіль уряд демонструє нову якість бюджетного процесу. Проект держбюджету на 2018 р. і пакет законодавчих змін до нього подані в парламент вчасно. З 15 вересня цього року розпочалася широка та відкрита дискусія щодо його основних параметрів.

08:43 13.10.2017

З Днем Захисника України !

З Днем Захисника України !

 14 жовтня ми відзначаємо День захисника України , вшановуючи захисників рідної землі. Це ті, хто відстоював нашу землю у двобої з фашизмом, брав участь у локальних воєнних конфліктах, миротворчих місіях,  хто несе сьогодні нелегку військову службу, захищаючи суверенітет нашої держави.

15:33 12.10.2017

З початку року на пожежах в Україні врятовано 1 тис. 516 людей

З початку року на пожежах в Україні врятовано 1 тис. 516 людей

Щодня вогнеборці Держслужби України з надзвичайних ситуацій ліквідовують сотні пожеж по всій території країни, які призводять не лише до значних матеріальних збитків, але й, що найголовніше — до загибелі та травмування наших співвітчизників. Так, лише минулої доби у житловому секторі виникло 64 пожежі, внаслідок яких загинуло 2 людей, а ще 5 — постраждали. При цьому врятовано 2-х громадян. 

13:31 12.10.2017

Об’єктам житлового фонду надійний захист

Об’єктам житлового фонду надійний захист

З метою зменшення кількості пожеж у будівлях житлового фонду, а також попередження їх виникнення, посилення інформаційно-роз’яснювальної роботи Веселівський районний сектор ГУ ДСНС України у Запорізькій області звертається до всіх керівників ОСББ смт. Веселе щодо сурового виконання норма правил пожежної безпеки на об’єктах житлового фонду смт. Веселе.

10:46 12.10.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь