A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Новини

Дата: від до Скинути

Засідання робочої групи

Засідання робочої групи

Сьогодні в актовій залі селищної ради відбулось засідання робочої групи з питань організації та проведення конкурсу щедрівок, колядок та вертепів «Щедрий вечір, добрий вечір і дорослим, і малечі!»

13:48 01.12.2017

Сьогодні своє професійне свято відзначають  працівники органів прокуратури України

Сьогодні своє професійне свято відзначають працівники органів прокуратури України

День працівників прокуратури – одне  з найголовніших свят для співробітників силових відомств. В цей день вітаємо всіх, хто стоїть на сторожі законів і стежить за тим, щоб Україна була правовою державою.

13:34 01.12.2017

1 грудня- Всесвітній день боротьби зі Снідом (World AIDS Day)

1 грудня- Всесвітній день боротьби зі Снідом (World AIDS Day)

Цей День став одним з найбільш важливих міжнародних днів, пов'язаних з питаннями охорони здоров'я і однією з ключових можливостей підвищення інформованості, віддання належного вшанування пам'яті загиблих від хвороби, і можливості відзначити такі досягнення як розширення доступу до лікування та заходів профілактики.

13:10 01.12.2017

Позачергове засідання  41 сесії

Позачергове засідання 41 сесії

30 листопада  в актовій залі селищної ради відбулося позачергове засідання 41 сесії. Депутати активно обговорювали питання черги денної сесії. Всі проекти рішень були розглянуті і затверджені.  

08:33 01.12.2017

Відбулося засідання виконавчого комітету

Відбулося засідання виконавчого комітету

30 листопада 2017 року в актовій залі селищної ради відбулося засідання виконавчого комітету. На обговорення було висунуто 15 питань, за які було одноголосно проголосовано. На всі питання членам виконкому доповідачами були надані  вичерпні відповіді.

08:08 01.12.2017

Всеукраїнський референдум на підтвердження Акта проголошення  незалежності України

Всеукраїнський референдум на підтвердження Акта проголошення незалежності України

1 грудня 1991 року в Україні відбувся Всеукраїнський референдум про незалежність України, на якому волевиявленням народу було підтверджено Акт про державну незалежність України.

08:05 01.12.2017

Веселівська селищна територіальна громада (об'єднана) Веселівського району Запорізької області

Веселівська селищна територіальна громада (об'єднана) Веселівського району Запорізької області

ОГОЛОШУЄ ВІДБІР    на заміщення вакантної посади директора комунального закладу «Веселівська загальноосвітня  школа І-ІIІ ступенів № 1 Веселівської селищної ради». Особи, які претендують на посаду, повинні мати вищу педагогічну освіту на рівні спеціаліста або магістра, успішно пройшли атестацію керівних кадрів у встановленому порядку та обов’язковою послідуючою курсовою підготовкою з менеджменту управління, з досвідом педагогічної роботи та роботи на керівних посадах не менше 3 років. У разі неповної відповідності кандидата на посаду умовам відбору він може бути рекомендований Комісією до призначення з випробувальним терміном перебування на посаді не більше одного року.

15:41 30.11.2017

Засідання оргкомітету

Засідання оргкомітету

Вперше в нашій громаді з метою створення сприятливих умов для розвитку творчого потенціалу талановитих дітей та підлітків, стимулювання творчого самовдосконалення учнів, популяризації українських народних пісень календарно-обрядового циклу зимової тематики проводиться  конкурс  шедрівок, колядок та вертепів «Щедрий вечір, добрий вечір і дорослим, і малечі!»

09:48 30.11.2017

Літературний конкурс «Творчі канікули»

Літературний конкурс «Творчі канікули»

У червні місяці Національна бібліотека для дітей оголосила літературний конкурс «Творчі канікули». Веселівська селищна    бібліотека для дітей прийняла участь у  цьому конкурсі. Конкурс проводився у 7 номінаціях . У конкурсі прийняли участь учні Веселівської різнопрофільної гімназії Корвегіна М., Можаєва В., Філь М., Залата Д. та Сергієва К. За участь у конкурсі школярі нагороджені дипломами від Обласної дитячої бібліотеки «Юний читач».     У конкурсі приймали участь школярі Запорізької обл., але переможницею серед них виявилася учениця 8-А класу ЗОШ№1 Коваль Ольга у номінації: «Моя майбутня професія. Її запрошують 19 грудня 2017 року у місто Київ до Національної бібліотеки України для дітей для нагородження.

19:10 29.11.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь