A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Новини

Дата: від до Скинути

Зеркало серебряного века

Зеркало серебряного века

125 лет прошло с того дня, как в Москве в семье Цветаевых появилась дочь Марина, которой суждено было стать поэтессой. Жизнь её была непростой и  насыщенной.

09:49 22.11.2017

Сьогодні в актовій залі селищної ради  відбулось спільне апаратне навчання для депутатського корпусу та керівників освітніх закладів  селищної ради.

Сьогодні в актовій залі селищної ради відбулось спільне апаратне навчання для депутатського корпусу та керівників освітніх закладів селищної ради.

Основна тема заходу стосувалась  Закону України  "Про освіту "(прийняття від 05.09.2017 р. Набрання чинності 28.09.2017р.) та  впровадження Державного стандарту початкової загальної освіти  з 01.09.2017 р.(Концепція реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти). Строки реалізації Концепції 2017-2029 років  в три етапи: І етап-2017-2018 роки; ІІ етап-2019-2022 роки; ІІІ етап- 2023-2029 роки.

17:21 21.11.2017

В приміщенні  КДНЗ «Оленка» тривають роботи з будівництва  басейна.

В приміщенні КДНЗ «Оленка» тривають роботи з будівництва басейна.

На початку робіт було проведено закладення фундаменту (вирит котлован) та встановлена чаша басейна. Повністю замінено каналізаційну та водопровідну системи, перероблені дверні пройоми. Закінчені роботи з укладання керамічної плитки на підлозі та з оздоблення стін кахлем в басейній кімнаті. На стелі натянута ПВХ плівка.  На даний час проводять роботи  з облаштування санітарних кімнат (ванна, душева), встановлюють склопакети.

17:06 21.11.2017

День гідності та свободи

День гідності та свободи

Сьогодні , 21 листопада, на центральній площі біля Будинку культури відбулась громадська панахида   до Дня Гідності і Свободи «Україна-країна нескорених» , на яку  зібралися представники селищної та районної влад, а  також небайдужі жителі селища.  На заході був присутній  благочинний Веселівського району протоієрей Василь Квашко, який звершив  панахиду за загиблими героями.

13:48 21.11.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь